sl-SIen-GBhr-HRhr-BA

KYOCERA Document Solutions Europe B.V.


KYOCERA Document Solutions Europe osnovana je 1. travnja 2012. godine s promjenom imena poduzeća KYOCERA MITA Europe. KYOCERA MITA Europe formirana je u siječnju 2000. godine kao rezultat spajanja KYOCERE i MITA, dvije od najuglednijiih i inovativnijih poduzeća u području upravljanja dokumentima.

Poduzeće KYOCERA MITA je, kao dobavljač pisača i višenamjenskih uređaja, na tržište stavilo brojne proizvode koji uspješno zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

U budućnosti ćemo se usredotočiti na pružanje poslovnih rješenja. U tu svrhu odlučili smo promijeniti naziv našeg poduzeća u KYOCERA Document Solutions Inc. Ta promjena odražava razvoj tvrtke u globalnog pružatelja rješenja koji se zalaže za kontinuirani razvoj, tehnološke inovacije, prednosti za svoje kupce i za okoliš.

KYOCERA Document Solutions Europe sa sjedištem u Hoofddorpu u Nizozemskoj, koordinira poslovanje poduzeća u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA). U regiji djeluje 16 podružnica koje su odgovorne za pojedine zemlje: Austriju, Belgiju, Dansku, Finsku, Francusku, Italiju, Južnu Afriku, Njemačku, Nizozemsku, Norvešku, Portugal, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku, Rusiju i Veliku Britaniju. Poduzeće KYOCERA Document Solutions Europe usko surađuje i s mrežom ovlaštenih dobavljača u 60 dodatnih država regije EMEA.

O korporaciji 
Zaštita okoliša 
Studije slučaja 

Proizvodi


Ispis u boji

Pri ispisu u boji, ključ je u dosljednosti boja. Zašto bi boja ispisa jučer bila drugačija od boje ispisa danas? Dosljednost je osobito važna kod višestrukog ispisa u boji koji je upadljiv, a pogreška u ispisu će biti lako uočljiva. Kyocera osigurava dosljednost boja tijekom dužeg vremenskog perioda.

Više informacija 

Višenamjenski uređaji

Kada govorimo o crno-bijelim pisačima i višenamjenskim (MFP) uređajima, možemo pouzdano reći da Kyocera pruža najopsežniju liniju uređaja koji primaju nagrade u svim kategorijama. Bogato opremljene uređaje možete nadograditi s elementima za dodatnu funkcionalnost koji će optimizirati vaš tijek dokumenata i poboljšati učinkovitost vašeg poslovanja.

Više informacija 

Pisači

Najviše rangirani kako od strane korisnika, tako i od strane brojnih organizacija. Kyocerina linija pouzdanih, dragocijenih i ekološki prihvatljivih mrežnih laserskih pisača pruža crno-bijeli ispis visoke rezolucije za sve veličine radnih skupina. Kyocerini ECOSYS pisači temelje se na bezkazetnoj tehnologiji te koriste izdržljive pisače valjke s velikim kapacitetom i tako omogućuju ispise tisuće stranica po vrlo niskoj cijeni i bez puno truda korisnika.

Više informacija 

Unos @ Distribucija

Preoblikujte komplikovani rad sa dokumentima u jednostavan radni proces.

Upravljanje dokumentima

Jednostavno organizirajte, pohranite, dijelite i ponovno preuzmite svoje dokumente.
 

Kontrola troškova i sigurnost

Upravljajte troškovima koji su povezani sa vašim uređajima i istovremeno štitite imovinu firme.

Upravljanje ispisom

Ispisujte svoje poslovne dokumente i dinamične obrasce u gotovo svakom okruženju.
 

Upravljanje mrežnim uređajima

Optimizirajte, pratite i upravljajte Vašim mrežnim uređajima na lokalnim i udaljenim lokacijama.

Rješenja za mobilne i cloud tehnologije

Koristeći suvremene mobilne i cloud tehnologije, iskoristite mogućnosti ispisa i skeniranja u pokretu.

 

Što znači Kyocera MDS?

MSD je kratica za usluge Managed Document Services (Usluge Upravljanja Dokumentima). Usluge MDS bolji su izbor od Upravljanih usluga ispisa (Managed Print Services - MPS) koje se fokusiraju samo na ispis. Više informacija

Kyocera MDS usluge Pet koraka MDS-a

Saznajte kako Vam MDS KYOCERA usluge mogu pomoći kod optimizacije i usmjerenja Vašeg poslovanja.

Više informacija 

Optimizirajte cijelo okruženje upravljanja dokumentima kroz pet pažljivo planiranih koraka.

Više informacija 

Prednosti MDS usluga Primjeri korištenja MDS usluga

S KYOCERA MDS uslugama smanjite troškove, rasteretite odsjek za informacijske tehnologije i smanjite utjecaj na okoliš.

Više informacija 

Saznajte kako su različite tvrtke značajno smanjile svoje troškove korištenjem KYOCERA MDS usluga.

Više informacija 


Kamo ide Vaš novac?
Novac gubimo na više načina, neke primjećujemo, a neke ne: imamo nepotrebne dodatne uređaje, rasipamo sredstva ili koristimo neučinkovitu opremu. Dobro plaćeni zaposlenici gube svoje dragocjeno vrijeme na pogreške pisača te na razgovore s različitim dobavljačima i serviserima.

S uslugama KYOCERA Managed Document Services (MDS) možete optimizirati cijelu strukturu upravljana ispisa. Pružajući opširan niz usluga za pojednostavljeno upravljanje izlaznih dokumenata, možete olakšati posao zaposlenicima u IT odjelu te istovremeno smanjiti utjecaj uređaja na okoliš.

Prvo izvršimo temeljitu analizu stukture i potreba Vašeg poslovanja. Zatim izradimo detaljan program koji je prilagođen svojstvima Vaše tvrtke. Ishod je obično značajan i važan: veliko smanjenje troškova i poboljšanje učinkovitosti upravljanja.
Bez obzira na veličinu vaše tvrtke, s KYOCERA MDS ste na dobitku.

Brošura - MDS  
Brošura - troškovi  
Brošura - upravljanje dokumentima  
Brošura - sigurnost  


Briga za okoliš

Kyocera je preuzela pionirsku ulogu kod uvođenja ECOSYS bezkazetne tehnologije koja se temelji na komponentama dugog životnog vijeka i toneru koji je jedina zamjenjiva jedinica.

Njegove prednosti su smanjena količina otpada i troškova potrošnog materijala, stoga se svi proizvodi Kyocere temelje na ECOSYS tehnologiji.


Povrat praznih tonera

Kyocera je potpisala Dobrovoljni sporazum LOT-4 , pripremljen od strane proizvođača uredske opreme kako bi se smanjio njihov utjecaj na okoliš. Najnovija verzija sporazuma objavljena je u veljači 2011. godine. Dio Dobrovoljnog sporazuma utvrđuje i uvjete za skladištenje praznih tonera. Kao potpisnik sporazuma, Kyocera preuzima odgovornost u vezi s prikupljanjem i recikliranjem iskorištenih tonera.

Kyocerine prazne tonere možete besplatno vratiti bilo kojem ovlaštenom trgovcu. Prikupljeni prazni toneri će biti propisno zbrinuti i reciklirani.

Obostrano ispisivanje

Obostrani ispis (dupleks) je funkcija pisača koja mu omogućuje automatsko ispisivanje na obje strane lista. To štedi vrijeme i novac, a istovremeno smanjuje količinu emisije ugljičnog dioksida u okoliš.

Više informacija 

                         

Novice Kyocera

13.07.2017

KYOCERA OPTIMIZUJE PROCESE UPRAVLJANJA USLUGAMA S IFS

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. je najavila da će implementirati novo Service Management rješenje kompanije IFS-a kako bi optimizirao iskustva korisnika u svojoj EMEA mreži.

29.06.2017

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EVROPE PRIMILA ISO 27001 CERTIFIKAT

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) pokazala je svoju predanost u sigurnosti podataka postizanjem međunarodne norme ISO 27001 certifikata.

09.05.2017

Kazuo Inamori, osnivač kompanije Kyocera otvorio Kyoto Prize skup na Oxfordu

Jedan od najcjenjenijih svjetskih ličnosti i filantropa - osnivač i predsjednik kompanije Kyocera dr. Kazuo Inamori danas se na Oksford Univerzitetu obratio grupi vodećih naučnika koji su se okupili na otvaranju Kyoto Prize skupa.

RSS