sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA Document Solutions Europe B.V.


KYOCERA Document Solutions Europe osnovana je 1. travnja 2012. godine s promjenom imena poduzeća KYOCERA MITA Europe. KYOCERA MITA Europe formirana je u siječnju 2000. godine kao rezultat spajanja KYOCERE i MITA, dvije od najuglednijiih i inovativnijih poduzeća u području upravljanja dokumentima.

Poduzeće KYOCERA MITA je, kao dobavljač pisača i višenamjenskih uređaja, na tržište stavilo brojne proizvode koji uspješno zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

U budućnosti ćemo se usredotočiti na pružanje poslovnih rješenja. U tu svrhu odlučili smo promijeniti naziv našeg poduzeća u KYOCERA Document Solutions Inc. Ta promjena odražava razvoj tvrtke u globalnog pružatelja rješenja koji se zalaže za kontinuirani razvoj, tehnološke inovacije, prednosti za svoje kupce i za okoliš.

KYOCERA Document Solutions Europe sa sjedištem u Hoofddorpu u Nizozemskoj, koordinira poslovanje poduzeća u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA). U regiji djeluje 16 podružnica koje su odgovorne za pojedine zemlje: Austriju, Belgiju, Dansku, Finsku, Francusku, Italiju, Južnu Afriku, Njemačku, Nizozemsku, Norvešku, Portugal, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku, Rusiju i Veliku Britaniju. Poduzeće KYOCERA Document Solutions Europe usko surađuje i s mrežom ovlaštenih dobavljača u 60 dodatnih država regije EMEA.

O korporaciji 
Zaštita okoliša 
Studije slučaja 

Proizvodi


Ispis u boji

Pri ispisu u boji, ključ je u dosljednosti boja. Zašto bi boja ispisa jučer bila drugačija od boje ispisa danas? Dosljednost je osobito važna kod višestrukog ispisa u boji koji je upadljiv, a pogreška u ispisu će biti lako uočljiva. Kyocera osigurava dosljednost boja tijekom dužeg vremenskog perioda.

Više informacija 

Višenamjenski uređaji

Kada govorimo o crno-bijelim pisačima i višenamjenskim (MFP) uređajima, možemo pouzdano reći da Kyocera pruža najopsežniju liniju uređaja koji primaju nagrade u svim kategorijama. Bogato opremljene uređaje možete nadograditi s elementima za dodatnu funkcionalnost koji će optimizirati vaš tijek dokumenata i poboljšati učinkovitost vašeg poslovanja.

Više informacija 

Pisači

Najviše rangirani kako od strane korisnika, tako i od strane brojnih organizacija. Kyocerina linija pouzdanih, dragocijenih i ekološki prihvatljivih mrežnih laserskih pisača pruža crno-bijeli ispis visoke rezolucije za sve veličine radnih skupina. Kyocerini ECOSYS pisači temelje se na bezkazetnoj tehnologiji te koriste izdržljive pisače valjke s velikim kapacitetom i tako omogućuju ispise tisuće stranica po vrlo niskoj cijeni i bez puno truda korisnika.

Više informacija 

Unos @ Distribucija

Preoblikujte komplikovani rad sa dokumentima u jednostavan radni proces.

Upravljanje dokumentima

Jednostavno organizirajte, pohranite, dijelite i ponovno preuzmite svoje dokumente.
 

Kontrola troškova i sigurnost

Upravljajte troškovima koji su povezani sa vašim uređajima i istovremeno štitite imovinu firme.

Upravljanje ispisom

Ispisujte svoje poslovne dokumente i dinamične obrasce u gotovo svakom okruženju.
 

Upravljanje mrežnim uređajima

Optimizirajte, pratite i upravljajte Vašim mrežnim uređajima na lokalnim i udaljenim lokacijama.

Rješenja za mobilne i cloud tehnologije

Koristeći suvremene mobilne i cloud tehnologije, iskoristite mogućnosti ispisa i skeniranja u pokretu.

 

Što znači Kyocera MDS?

MSD je kratica za usluge Managed Document Services (Usluge Upravljanja Dokumentima). Usluge MDS bolji su izbor od Upravljanih usluga ispisa (Managed Print Services - MPS) koje se fokusiraju samo na ispis. Više informacija

Kyocera MDS usluge Pet koraka MDS-a

Saznajte kako Vam MDS KYOCERA usluge mogu pomoći kod optimizacije i usmjerenja Vašeg poslovanja.

Više informacija 

Optimizirajte cijelo okruženje upravljanja dokumentima kroz pet pažljivo planiranih koraka.

Više informacija 

Prednosti MDS usluga Primjeri korištenja MDS usluga

S KYOCERA MDS uslugama smanjite troškove, rasteretite odsjek za informacijske tehnologije i smanjite utjecaj na okoliš.

Više informacija 

Saznajte kako su različite tvrtke značajno smanjile svoje troškove korištenjem KYOCERA MDS usluga.

Više informacija 


Kamo ide Vaš novac?
Novac gubimo na više načina, neke primjećujemo, a neke ne: imamo nepotrebne dodatne uređaje, rasipamo sredstva ili koristimo neučinkovitu opremu. Dobro plaćeni zaposlenici gube svoje dragocjeno vrijeme na pogreške pisača te na razgovore s različitim dobavljačima i serviserima.

S uslugama KYOCERA Managed Document Services (MDS) možete optimizirati cijelu strukturu upravljana ispisa. Pružajući opširan niz usluga za pojednostavljeno upravljanje izlaznih dokumenata, možete olakšati posao zaposlenicima u IT odjelu te istovremeno smanjiti utjecaj uređaja na okoliš.

Prvo izvršimo temeljitu analizu stukture i potreba Vašeg poslovanja. Zatim izradimo detaljan program koji je prilagođen svojstvima Vaše tvrtke. Ishod je obično značajan i važan: veliko smanjenje troškova i poboljšanje učinkovitosti upravljanja.
Bez obzira na veličinu vaše tvrtke, s KYOCERA MDS ste na dobitku.

Brošura - MDS  
Brošura - troškovi  
Brošura - upravljanje dokumentima  
Brošura - sigurnost  


Briga za okoliš

Kyocera je preuzela pionirsku ulogu kod uvođenja ECOSYS bezkazetne tehnologije koja se temelji na komponentama dugog životnog vijeka i toneru koji je jedina zamjenjiva jedinica.

Njegove prednosti su smanjena količina otpada i troškova potrošnog materijala, stoga se svi proizvodi Kyocere temelje na ECOSYS tehnologiji.


Povrat praznih tonera

Kyocera je potpisala Dobrovoljni sporazum LOT-4 , pripremljen od strane proizvođača uredske opreme kako bi se smanjio njihov utjecaj na okoliš. Najnovija verzija sporazuma objavljena je u veljači 2011. godine. Dio Dobrovoljnog sporazuma utvrđuje i uvjete za skladištenje praznih tonera. Kao potpisnik sporazuma, Kyocera preuzima odgovornost u vezi s prikupljanjem i recikliranjem iskorištenih tonera.

Kyocerine prazne tonere možete besplatno vratiti bilo kojem ovlaštenom trgovcu. Prikupljeni prazni toneri će biti propisno zbrinuti i reciklirani.

Obostrano ispisivanje

Obostrani ispis (dupleks) je funkcija pisača koja mu omogućuje automatsko ispisivanje na obje strane lista. To štedi vrijeme i novac, a istovremeno smanjuje količinu emisije ugljičnog dioksida u okoliš.

Više informacija 

Originalni toner KYOCERA – uvjerljivo ekonomičan i prijatelj okolišu

Upotreba originalnog tonera vam u dugom roku može uštedjeti mnogo novaca i zdravlja.


Za optimalan rad Kyocera pisača i multifunkcijskih uređaja preporučujemo korištenje originalnih Kyocera tonera, koji su posebno razvijeni za te uređaje. Prednosti koje proizlaze iz korištenja originalnog Kyocera tonera su posebno visoka kvaliteta ispisa, mali utjecaj na okoliš i značajne uštede u ukupnom trošku upotrebe uređaja. 

Brzi pregled prednosti koje donosi korištenje KYOCERA original tonera:
  • Visoka učinkovitost zahvaljujući malim ukupnim troškovima
  • Izvrsna kvaliteta ispisa, skeniranje i kopiranje
  • Poboljšani ugljični otisak: svi Kyocera toneri imaju neutralan CO2
  • Pravo na jamstvo na uređaje
  • Dugi životni vijek komponenata uređaja
  • Kompatibilnost s ekološkim standardima imanje otpada
  • Originalni toneri u uređajima KYOCERA su optimizirani za skupni rad
  • Upotreba nije štetna za zdravlje korisnika

 

Čuvajte se krivotvorina!


Korištenje krivotvorenih tonera podrazumijeva niz rizika koji su kod tehnoloških proizvoda još izraženiji. Krivotvoreni proizvodi su imitacije originalnog proizvođača tonera. Ne samo vezano uz proizvodnju i prodaju, njihova upotreba može imati pravne i druge posljedice.

Osim pravnih posljedica krivotvorine također nose i financijske, tehničke i zdravstvene rizike. Manji rizik predstavlja mogućnost da toneri ne sadrže adekvatne količine tinte ili praha, što će rezultirati manjim brojem otisaka.

Veći rizik je povezan s mogućnosti da se zbog loše kvalitete krivotvorine ošteti uređaj. Proizvođač Kyocera ne priznaje jamstvo za nedostatke uzrokovane upotrebom neoriginalnih tonera, tako da posljedice mogu biti vrlo skupe.

S originalnim tonerom štedite na upotrebi papira, tonera, vremena i novca

Ako koristite zamjenski toner i on ne radi ispravno, izgubit ćete vrijeme i novac. S druge strane, originalni Kyocera toner nudi kvalitetan ispis, manju potrošnju papira i tonera, a time i uštedu vremena i novca.

Tko štedi na toneru, na kraju mu neće biti isplativo. Kupnjom jeftinijeg tonera, u konačnici će za njega morati platiti dva puta. Postoji samo jedan način da se osigura ekonomičan rad vaših uređaja za ispis: koristite samo originalni KYOCERA toner! Samo to je pouzdan način za zaštitu vašeg novčanika.

Korištenjem originalnog tonera KYOCERA vam jamči najveću ekonomičnost i performanse. Sveobuhvatna studija TÜV Rheinland je otkrila da KYOCERA TK-590 toneri imaju jasne prednosti:

• Smanjenje troškova zbog visokog iskorištenja: KYOCERA toneri se prazne do kraja, u ulošku ostaju najmanje količine neiskorištenog praha. Kod ostalih ispitivanih tonera bilo je i do 73% više neiskorištenog praha!

• Smanjenje troškova zbog besprijekorne grafike: Ostali ispitivani toneri su, bez iznimke, proizvodili daleko više neiskoristivih ispisa, trošeći time mnogo više vremena i novca!

Zaključak za vas: Korištenje KYOCERA originalnog tonera smanjuje troškove, što je vrlo ekonomično!

Pisači s originalnim tonerom žive dulje

S originalnim KYOCERA tonerom ćete postići bolje performanse i pouzdanost sustava. Možete biti sigurni da će vaši uređaji postići maksimalan životni vijek!

KYOCERA originalni toner jamči određeni broj ispisa! To jamstvo je određeno prema laboratorijskom testiranju i u skladu sa standardima ISO/IEC 19752 i 19798.

Samo originalni KYOCERA toner pruža 100% neprekidnog rada s ekstremno niskom stopom pogrešaka. To je također pokazano u istraživanju TÜV Rheinland u kojem je testiran originalni toner protiv tri kompatibilna zamjenska tonera: KYOCERA toner je imao vrhunske rezultate u pitanju pouzdanosti i sigurnosti!

Ne upotrebljavajte zamjenske tonere jer oni mogu naštetiti vašem uređaju:

• Kod zamjenskih tonera moglo bi doći do istjecanja!

• Zamjenski toner bi mogao oštetiti mehanizam za ispis!

• Mogao bi skratiti životni vijek mehaničkih dijelova razvojne jedinice i bubnja!

Tek kada se koristio KYOCERA originalni toner dokazano je da nije uzrokovano nepotrebno trošenje tonera. Zajamčena je pouzdanost i maksimalni vijek trajanja vašeg uređaja – to je jasna prednost za vaše poslovanje!

Eko certifikat Blue Angel za energetsku učinkovitost

Jednu od najprestižnijih ekoloških oznaka na svijetu, Blue Angel, koju je nagradio Njemački institut za osiguranje kvalitete i certificiranje, dobivaju proizvodi koji imaju najmanji negativan utjecaj na okoliš, bilo zbog štetnih sastojaka, otpadnih tvari ili potrošnje energije.

The Blue Angel okuplja samo proizvode koji ispunjavaju iznimno zahtjevne ekološke standarde, definirane temeljnim zakonom njemačke Savezne uprave za zaštitu okoliša.

Certifikat o niskom utjecaju na okoliš - Za zaštitu vašeg zdravlja

Ova nagrada se za naše sustave dodjeljuje samo ako se u njima koristi originalni KYOCERA toner. Samo tako se može postići minimalna potrošnja energije i niska emisija. To je dobro za okoliš – i za vaše zdravlje!

Pročitajte više o kriterijima kvalitete Blue Angel:

Doznajte više

Izvrsna kvaliteta ispisa s originalnim tonerima Kyocera

Svako poduzeće treba pouzdan i kvalitetan ispis – kako za unutarnju tako i za vanjsku komunikaciju. KYOCERA originalni toner pruža kvalitetu koju vaše poduzeće zaslužuje!

KYOCERA originalni toneri briljira kroz naprednu kvalitetu ispisa i jamči vrhunski toner i visoku kvalitetu boje ispisa s prirodnim bojama i izvrsnom jasnoćom slova. Iskoristite našu izvrsnu kvalitetu ispisa!

Konzistentnost kvalitete boje i visokog iskorištenja KYOCERA originalnog tonera potvrđeno je u opsežnom testu na 30.000 stranica: TÜV Rheinland je koristio originalni Kyocera toner (TK-590) i tri kompatibilna zamjenska tonera. Rezultat istraživanja o potrošnji i o kvaliteti ispisa je jasno pokazao:

Specifikacije kod zamjenskih tonera često nisu ispravne. Kod zamjenskih tonera....

• Za kratko vrijeme otisci postaju blijedi!

• Proizvede se mnogo više beskorisne grafike!

• Vide se znatne razlike u intenzitetu boja!

Kvaliteta ispisa originalnog KYOCERA tonera je pouzdana:

• Konzistencija boje: dosljedan ispis u boji uz do kraja tonera.

• Intenzitet boja: svi zamjenski toneri nakon otprilike 5000 stranica ispisuju osjetno slabiji intenzitet boja.

• Manja mogućnost pogreške: znatno veći broj neupotrebljivih ispisa sa zamjenskim tonerima.

• Jedinstvenost: jedinstvena kvaliteta KYOCERA tonera puno je bolja od one zamjenskih tonera.

KYOCERA originalni toner stoga ima jasne prednosti u dosljednosti boja, intenzitetu boja i ujednačenosti. Iskoristite vrhunsku kvalitetu ispisa!

Upotreba neoriginalnog tonera znači gubitak prava jamstva!

Pri kupnji sustava KYOCERA document Solutions nudimo sveobuhvatno jamstvo na uređaj, ali samo uz upotrebu originalnih Kyocera tonera!

Ako se dogodi šteta pri upotrebi zamjenskog tonera, poništava se jamstvo na uređaj KYOCERA.

Zajamčeni volumen ispisa!

Volumen ispisa je kod KYOCERE zajamčen jamstvom – štoviše, osigurava se da će bubanj i razvojna jedinica raditi besprijekorno kroz 3 godine ili do maksimalne navedene količine ispisa.

Učinkovitost u savršenstvu – ECOSYS tehnologija

Jedinstvena Kyocerina tehnologija ECOSYS koristi komponente s iznimno dugim životnim vijekom, među kojima je jedino toner potrošni materijal – nema potrebe zamjenjivati bubanj!

Visoka učinkovitost

Patentirana ECOSYS tehnologija koristi izuzetno izdržljive komponente zajamčenih količina ispisa (od 100) do 500.000 stranica.

Bezkazetna tehnologija omogućava do 50% manje troškove u usporedbi s ostalim uređajima te kategorije.

Niski ukupni trošak vlasništva!

Ukupni troškovi vlasništva ECOSYS uređaja su najniži u klasi. Ukupan trošak uključuje izravne troškove (nabavnu cijenu, troškove po stranici ...) i neizravne troškove (održavanje, oprema, energetski troškovi administracije, korištenje tiskanih medija, a posebno trajnu zamjenu potrošnog materijala kao što su toneri).

Radite li u vašem poduzeću veliku količinu ispisa i kopiranja dokumenata? U tom slučaju troškovi mogu jako i ubrzano rasti, pogotovo ako stalno morate mijenjati skupe kazete koje sadrže i bubanj i razvojnu jedinicu. Ecosys tehnologija značajno smanjuje te troškove, obzirom da nema kazete jedino je toner potrošni materijal.

ECOSYS znači ekonomični, ekološki i sistemski ispis.

KYOCERA slijedi strategiju modularne platforme, pružajući standardizirani rad, pokretačke programe i kompatibilne opcije čime jamči maksimalnu fleksibilnost i zaštitu investicije.

Značajno smanjenje količine otpada - ispis KYOCERA u skladu s prirodom

Ispisna tehnologija Kyocere se temelji na korištenju vrlo izdržljivih komponenti. Sustavi s patentiranom Ecosys tehnologijom smanjuju količinu otpada i do 58%.

KYOCERA ORIGINALNI TONER – zaštita okoliša ispisa

Kyocerin toner se sastoji od samo 4 komponente, za razliku od tonera drugih proizvođača koji imaju i do 60 dijelova.

KYOCERA toneri će vam pomoći da se ponašate prijateljski prema okolišu – koristite nisku potrošnju energije, izdržljivu tehnologiju i jedinstveni koncept tonera.

KYOCERA ORIGINALNI TONER – DO 58% MANJE OTPADA

U opsežnom ispitivanju na ispisu 30.000 stranica TÜV Rheinland u kojem su uzeti originalni i zamjenski toneri rezultat je bio da Kyocerin originalni toner proizvodi i do 58% manje otpada!

Također, kod zamjenskih tonera ostalo je i do 73% više neiskorištenog tonera nego kod Kyocere. To ne utječe samo na okoliš već i povećava troškove zbrinjavanja otpada.

Tražite uštede, a ne prečace!


Postoji samo jedan način da se izbjegne oštećenje tonera i poteškoće s nepredviđenim troškovima povezanim s ponovnim ispisom zbog loše kvalitete ispisanih dokumenata. Samo s originalnim tonerom dobiva se najbolja kvaliteta ispisa, pouzdanost uređaja, najniži troškovi i minimalni utjecaj na okoliš. KYOCERA, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji ECOSYS, u kojoj je toner jedini potrošni materijal, je dizajnirana kako bi osigurala optimalnu kvalitetu i pouzdanost.  

Kyocera je od njemačke organizacije TÜV Rheinland naručila nezavisnu provjeru kvalitete i učinkovitosti originalnih Kyocera tonera u usporedbi s tri kompatibilna tonera.  


Do 9 puta bolja pouzdanost kvalitete ispisa

Poduzeća u svojim unutarnjim i vanjskim komunikacijama trebaju pouzdane i visokokvalitetne ispise. Nažalost, zamjenski toneri se nisu uvijek pokazali pouzdanim. Oni mogu uzrokovati izblijedjele kopije, mrlje, crte ili odraz (ghosting), te ne pružaju dosljedno identične kopije ispisa. 


Ispis s testiranim zamjenskim tonerima je, nakon kratkog vremena, počeo blijedjeti

Neprimjereno više neupotrebljivih otisaka pri ispisu sa zamjenskim tonerima.

Kod ispisa sa zamjenskim tonerima boja pri ispisu je osjetno manje intenzivna.


Zajamčeni broj ispisa

Kyocera jamči u dokumentaciji navedenu količinu ispisa po toneru. Količina je neovisno provjerena i potvrđena standardom ISO/IEC 19752 za crno/bijele uređaje i ISO/IEC 19798 za uređaje u boji.


Kontinuirani rad

Niži troškovi ne bi trebali ometati normalno poslovanje. Uz zamjenske tonere trošite svoje vrijeme i novac. Osim toga, oni lako mogu uzrokovati kvarove opreme, te uz njih ne vrijedi Kyocerino jamstvo na uređaj.  

Organizacija TÜV je ispitivanjem zaključila:

Originalni KYOCERA toner je jedini na testu osiguravao 100% dostupnosti i performansi.

Zamjenski toner može uzrokovati kvarove razvojnih jedinica.

Zamjenski toner može lako puštati.

KYOCERA jamči minimalno jednogodišnje jamstvo za pisače i multifunkcijske uređaje i zajamčeno 3 godine rada tj. postizanje maksimalne navedene količine ispisa za bubanj i razvojnu jedinicu.


Do 58% manje otpada

Poduzeća nastoje ostvariti ugodno radno okruženje. Kyocera uređaji s niskom potrošnjom energije i Ecosys komponentama s dugim životnim vijekom pomažu postići taj cilj. Međutim, korištenje zamjenskih tonera može značajno umanjiti to ispunjenje. Na TÜV testu se pokazalo da originalni toneri uzrokuju i do 58% manje otpada. 

Inače se kazete pisača drugih proizvođača sastoje od prosječno 60 dijelova, dok originalni Kyocera toner sadrži tek 4. 
Kompatibilnost sa standardima zaštite okoliša

Originalni Kyocera proizvodi zadovoljavaju standarde Blue Angel, što znači da ne sadrže štetne elemente kao što su živa, kadmij, olovo, nikal, spojeve s kromom VI i boje, koje bi lako mogle imati kancerogeno djelovanje. U slučaju zamjenskih tonera nema tog osiguranja i oni mogu predstavljati zdravstveni rizik za korisnike.


                         

Novosti Kyocera

20.07.2020

MyQ X: rješenje za ispis sljedeće generacije

Proizvođač istoimenog rješenja za upravljanje ispisom MyQ je predstavio nadgradnju svoje programske opreme s nazivom MyQ X. Najvažnija inovacija je ta što je kontrola licenci sada u rukama odjela prodaje u partnerskim kompanijama.

03.06.2020

Kyocera povećava efikasnost i sigurnost predstavljanjem novog A3 printera

Kyocera Document Solutions Europe predstavila je najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 printer, koji nastavlja ponosnu tradiciju jedne od vodećih kompanija na polju upravljanja dokumentima. Kyocera je stekla reputaciju za pružanje sveobuhvatnog upravljanja i visokokvalitetnog ispisa dokumenata u kompanijama bez narušavanja sigurnosti podataka.

01.06.2020

Kyocera je predstavila 4 nova TASKalfa uređaja

Kyocera Document Solutions Europe predstavila je nadogradnje četiri A3 crno-bijelih multifunkcijskih uređaja. Novi uređaji dolaze s brojnim poboljšanjima, poput povećane brzine ispisa i poboljšane funkcije kopiranja ID kartica. Novi su i toneri s povećanim kapacitetom od 16.000 ispisa, što će smanjiti broj potrebnih promjena tonera i posljedično smanjiti uticaj na okoliš.

RSS

A4 uređaji s mogućnostima uređaja A3