sl-SIhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Originalni toner KYOCERA – uvjerljivo ekonomičniji i okolišu prihvatljiviji ispis

 

Upotreba originalnog tonera vam u dugom roku može uštedjeti mnogo novaca i zdravlja.

 

Za optimalan rad Kyocera pisača i multifunkcijskih uređaja preporučujemo korištenje originalnih Kyocera tonera, koji su posebno razvijeni za te uređaje. Prednosti koje proizlaze iz korištenja originalnog Kyocera tonera su posebno visoka kvaliteta ispisa, mali utjecaj na okoliš i značajne uštede u ukupnom trošku upotrebe uređaja. 
 
Brzi pregled prednosti koje donosi korištenje KYOCERA original tonera:
  • Visoka efikasnost zahvaljujući malim ukupnim troškovima
  • Izvrsna kvaliteta ispisa, skeniranja i kopiranja
  • Poboljšani ugljični otisak: svi Kyocera toneri imaju neutralan CO2
  • Pravo na garanciju na uređaje
  • Dugi životni vijek komponenata uređaja
  • Kompatibilnost s ekološkim standardima imanje otpada
  • Originalni toneri u uređajima KYOCERA su optimizirani za zajednički rad
  • Upotreba nije štetna za zdravlje korisnika

Čuvajte se krivotvorina!


Korištenje krivotvorenih tonera podrazumijeva niz rizika koji su kod tehnoloških proizvoda još izraženiji. Krivotvoreni proizvodi su imitacije originalnog proizvođača tonera. Ne samo vezano uz proizvodnju i prodaju, njihova upotreba može imati pravne i druge posljedice.

Osim pravnih posljedica krivotvorine također nose i finansijske, tehničke i zdravstvene rizike. Manji rizik predstavlja mogućnost da toneri ne sadrže adekvatne količine tinte ili praha, što će rezultirati manjim brojem otisaka.

Veći rizik je povezan s mogućnosti da se zbog loše kvalitete krivotvorine ošteti uređaj. Proizvođač Kyocera ne priznaje jamstvo za nedostatke uzrokovane upotrebom neoriginalnih tonera, tako da posljedice mogu biti vrlo skupe. Pročitajte izjavu


Upotreba originalnog tonera vam u dugom roku može uštedjeti mnogo novaca i zdravlja.

Za optimalan rad Kyocera štampača i multifunkcijskih uređaja preporučujemo korištenje originalnih Kyocera tonera, koji su posebno razvijeni za te uređaje. Prednosti koje proizlaze iz korištenja originalnog Kyocera tonera su posebno visoka kvaliteta ispisa, mali uticajj na okoliš i značajne uštede u ukupnom trošku upotrebe uređaja.

Ko štedi na toneru, na kraju mu neće biti isplativo. Kupnjom jeftinijeg tonera, u konačnici će za njega morati platiti dva puta. Postoji samo jedan način da se osigura ekonomičan rad vaših uređaja za ispis: koristite samo originalni KYOCERA toner! Samo to je pouzdan način za zaštitu vašeg novčanika

Korištenjem originalnog tonera KYOCERA vam garantuje najveću ekonomičnost i performanse. Sveobuhvatna studija TÜV Rheinland je otkrila da KYOCERA TK-590 toneri imaju jasne prednosti:

• Smanjenje troškova zbog visokog iskorištenja: KYOCERA toneri se prazne do kraja, u ulošku ostaju najmanje količine neiskorištenog praha. Kod ostalih ispitivanih tonera bilo je i do 73% više neiskorištenog praha!

• Smanjenje troškova zbog besprijekorne grafike: Ostali ispitivani toneri su proizvodili daleko više neiskoristivih ispisa, trošeći time mnogo više vremena i novca!

Zaključak za vas: Korištenje KYOCERA originalnog tonera smanjuje troškove, što je vrlo ekonomično!

Uređaji sa originalnim tonerima imaju duži životni vijek

Sa originalnim tonerom KYOCERA postižete povećanu efikasnost i iskoristivog sistema. Jednostavno postižete da uređaji imaju duži životni vijek !

KYOCERA originalni toner garantuje određeni broj ispisa! To jamstvo je određeno prema laboratorijskom testiranju i u skladu sa standardima ISO/IEC 19752 i 19798.

Samo originalni KYOCERA toner pruža 100% neprekidnog rada s ekstremno niskom stopom pogrešaka. To je također pokazano u istraživanju TÜV Rheinland u kojem je testiran originalni toner protiv tri kompatibilna zamjenska tonera: KYOCERA toner je imao vrhunske rezultate u pitanju pouzdanosti i sigurnosti!

Ne upotrebljavajte zamjenske tonere jer oni mogu naštetiti vašem uređaju:

• Kod zamjenskih tonera moglo bi doći do istjecanja!

• Zamjenski toner bi mogao oštetiti mehanizam za ispis!

• Mogao bi skratiti životni vijek mehaničkih dijelova razvojne jedinice i bubnja!

Tek kada se koristio KYOCERA originalni toner dokazano je da nije uzrokovano nepotrebno trošenje tonera. Zagarantovana je pouzdanost i maksimalni vijek trajanja vašeg uređaja – to je jasna prednost za vaše poslovanje!

Eko certifikat Blue Angel za energetsku efikasnost

Jednu od najprestižnijih ekoloških oznaka na svijetu Blue Angel, koju dodeljuje njemački institut za garanciju kvalitete i certifikaciju, dobijaju proizvodi koji imaju najmanje štetan uticaj na okoliš, najmanje škodljivih materijala te odpadnog materiala i najmanju potrošnju energije.

The Blue Angel okuplja samo proizvode koji ispunjavaju iznimno zahtjevne ekološke standarde, definirane temeljnim zakonom njemačke Savezne uprave za zaštitu okoliša

Certifikat o niskom utjecaju na okoliš - Za zaštitu vašeg zdravlja.

Ova nagrada se za naše sisteme dodjeljuje samo ako se u njima koristi originalni KYOCERA toner. Samo tako se može postići minimalna potrošnja energije i niska emisija. To je dobro za okoliš – i za vaše zdravlje!

Pročitajte više o kriterijima kvalitete Blue Angel:

 Več informacij  

Odličan kvalitet ispisa sa originalnim tonerima Kyocera

Svaka firma ima potrebu za visoko kvalitetnim ispisom - za internu i vanjsku komunikaciju. KYOCERA originalni toner obezbjeđuje kvalitet ispisa koje vaše poslovanje zaslužuje !

KYOCERA originalni toneri briljira kroz naprednu kvalitetu ispisa i jamči vrhunski toner i visoku kvalitetu boje ispisa s prirodnim bojama i izvrsnom jasnoćom slova. Iskoristite našu izvrsnu kvalitetu ispisa!

Konzistentnost kvalitete boje i visokog iskorištenja KYOCERA originalnog tonera potvrđeno je u opsežnom testu na 30.000 stranica: TÜV Rheinland je koristio originalni Kyocera toner (TK-590) i tri kompatibilna zamjenska tonera. Rezultat istraživanja o potrošnji i o kvaliteti ispisa je jasno pokazao:

Specifikacije kod zamjenskih tonera često nisu ispravne. Kod zamjenskih tonera:

• Za kratko vrijeme otisci postaju blijedi!

• Proizvede se mnogo više beskorisnih stranica!

• Vide se znatne razlike u intenzitetu boja!

Kvaliteta ispisa originalnog KYOCERA tonera je pouzdana:

• Konzistencija boje: dosljedan ispis u boji uz do kraja tonera

• Intenzitet boja: svi zamjenski toneri nakon otprilike 5000 stranica ispisuju osjetno slabiji intenzitet boja.

• Manja mogućnost pogreške: znatno veći broj neupotrebljivih ispisa sa zamjenskim tonerima.

• Jedinstvenost: jedinstvena kvaliteta KYOCERA tonera puno je bolja od one zamjenskih tonera

KYOCERA originalni toner stoga ima jasne prednosti u dosljednosti boja, intenzitetu boja i ujednačenosti. Iskoristite vrhunsku kvalitetu ispisa!

Upotreba neoriginalnog tonera znači gubitak prava na garanciju!

Pri kupnji sistema KYOCERA document Solutions nudimo sveobuhvatnu garanciju na uređaj, ali samo uz upotrebu originalnih Kyocera tonera!

Ako se dogodi šteta pri upotrebi zamjenskog tonera, poništava se garancija na uređaj KYOCERA.

Zagarantovana količina ispisa

Količina ispisa je kod KYOCERE obuhvaćena garancijom – osigurava se da će bubanj i razvojna jedinica raditi besprijekorno kroz 3 godine ili do maksimalne navedene količine ispisa.

Potpuna efikasnost – sa tehnologijom ECOSYS

Jedinstvena Kyocerina tehnologija ECOSYS upotrebljava dugotrajne komponente, tako da je jedini potrošni materijal toner !

Visoka efikasnost

Patentirana ECOSYS tehnologija koristi izuzetno izdržljive komponente garantovanih količina ispisa (od 100) do 500.000 stranica.

Bezkasetna tehnologija omogućava do 50% manje troškove u usporedbi s ostalim uređajima te kategorije.

Niski ukupni trošak vlasništva

Ukupni troškovi vlasništva ECOSYS uređaja su najniži u klasi. Ukupan trošak uključuje izravne troškove (nabavnu cijenu, troškove po stranici ...) i neizravne troškove (održavanje, oprema, energetski troškovi administracije, korištenje tiskanih medija, a posebno trajnu zamjenu potrošnog materijala kao što su toneri).

Radite li u vašem preduzeću veliku količinu ispisa i kopiranja dokumenata? U tom slučaju troškovi mogu jako i ubrzano rasti, pogotovo ako stalno morate mijenjati skupe kasete koje sadrže i bubanj i razvojnu jedinicu. Ecosys tehnologija značajno smanjuje te troškove, obzirom da nema kasete jedino je toner potrošni materijal.

ECOSYS znači ekonomični, ekološki i sistemski ispis.

KYOCERA slijedi strategiju modularne platforme, pružajući standardizirani rad, pokretačke programe i kompatibilne opcije čime jamči maksimalnu fleksibilnost i zaštitu investicije.

Značajno manje otpada - štampa prihvatljiva za okoliš sa uređajima KYOCERA

Tehnologija štampe temelji se na upotrebi izvanredno izdržljivih komponenti. Sistemi sa  jedinstvenom tehnologijom ECOSYS smanjuju količine otpada za do 58 postotaka.

KYOCERA ORIGINALNI TONER – zaštita okoliša

Kyocerin toner se sastoji od samo 4 komponente, za razliku od tonera drugih proizvođača koji imaju i do 60 dijelova.

KYOCERA toneri će vam pomoći da se ponašate prijateljski prema okolišu – koristite nisku potrošnju energije, izdržljivu tehnologiju i jedinstveni koncept tonera.

KYOCERA ORIGINALNI TONER – DO 58% MANJE OTPADA

U opsežnom ispitivanju na ispisu 30.000 stranica TÜV Rheinland u kojem su uzeti originalni i zamjenski toneri rezultat je bio da Kyocerin originalni toner proizvodi i do 58% manje otpada!

Također, kod zamjenskih tonera ostalo je i do 73% više neiskorištenog tonera nego kod Kyocere. To ne utječe samo na okoliš već i povećava troškove zbrinjavanja otpada.

Tražite uštede, a ne prečice!


Postoji samo jedan način da se izbjegne oštećenje tonera i poteškoće s nepredviđenim troškovima povezanim s ponovnim ispisom zbog loše kvalitete ispisanih dokumenata. Samo s originalnim tonerom dobiva se najbolja kvaliteta ispisa, pouzdanost uređaja, najniži troškovi i minimalni utjecaj na okoliš. KYOCERA, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji ECOSYS, u kojoj je toner jedini potrošni materijal, je dizajnirana kako bi osigurala optimalnu kvalitetu i pouzdanost. 

Kyocera je od njemačke organizacije TÜV Rheinland naručila nezavisnu provjeru kvalitete i učinkovitosti originalnih Kyocera tonera u usporedbi s tri kompatibilna tonera. 


Do 9 puta bolja pouzdanost kvalitete ispisa

Poduzeća u svojim unutarnjim i vanjskim komunikacijama trebaju pouzdane i visokokvalitetne ispise. Nažalost, zamjenski toneri se nisu uvijek pokazali pouzdanim. Oni mogu uzrokovati izblijedjele kopije, mrlje, crte ili odraz (ghosting), te ne pružaju dosljedno identične kopije ispisa. 


Ispis s testiranim zamjenskim tonerima je, nakon kratkog vremena, počeo blijediti

Neprimjereno više neupotrebljivih otisaka pri ispisu sa zamjenskim tonerima.

Kod ispisa sa zamjenskim tonerima boja pri ispisu je osjetno manje intenzivna.


Garantovani broj ispisa

Kyocera garantuje u dokumentaciji navedenu količinu ispisa po toneru. Količina je neovisno provjerena i potvrđena standardom ISO/IEC 19752 za crno/bijele uređaje i ISO/IEC 19798 za uređaje u boji .


Kontinuirani rad

Niži troškovi ne bi trebali ometati normalno poslovanje. Uz zamjenske tonere trošite svoje vrijeme i novac. Osim toga, oni lako mogu uzrokovati kvarove opreme, te uz njih ne vrijedi Kyocerina garancija na uređaj.  

Organizacija TÜV je ispitivanjem zaključila:

Originalni KYOCERA toner je jedini na testu osiguravao 100% dostupnosti i performansi.

Zamjenski toner može uzrokovati kvarove razvojnih jedinica.

Zamjenski toner može lako ispuštati prah u uređaj

KYOCERA daje minimalno jednogodišnju garanciju za štampače i multifunkcijske uređaje i garanciju na 3 godine rada tj. postizanje maksimalne navedene količine ispisa za bubanj i razvojnu jedinicu.


Do 58% manje otpada

Poduzeća nastoje ostvariti ugodno radno okruženje. Kyocera uređaji s niskom potrošnjom energije i Ecosys komponentama s dugim životnim vijekom pomažu postići taj cilj. Međutim, korištenje zamjenskih tonera može značajno umanjiti to ispunjenje. Na TÜV testu se pokazalo da originalni toneri uzrokuju i do 58% manje otpada. 

Inače se kazete pisača drugih proizvođača sastoje od prosječno 60 dijelova, dok originalni Kyocera toner sadrži tek 4. 


Kompatibilnost sa standardima zaštite okoliša

Originalni Kyocera proizvodi zadovoljavaju standarde Blue Angel, što znači da ne sadrže štetne elemente kao što su živa, kadmij, olovo, nikal, spojeve s kromom VI i boje, koje bi lako mogle imati kancerogeno djelovanje. U slučaju zamjenskih tonera nema tog osiguranja i oni mogu predstavljati zdravstveni rizik za korisnike.