sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology Inc.

Synology je relativno mlado preduzeće koje od 2000. godine proizvodi i prodaje višestruko nagrađivane mrežne uređaje s ugrađenim diskovima (NAS - Network Attached Storage) namijenjene preduzećima i privatnim korisnicima. 

Synology proizvodi iskorištavaju prednosti koje nudi razvoj modernih tehnologija. Poduzećima i privatnim korisnicima tako omogućuju pouzdan i pristupačan način centralizacije pohrane podataka, pojednostavljeno sigurnosno kopiranje podataka, slanje i sinkronizaciju datoteka preko različitih platforma i nesmetan pristup podacima.


Proizvodi Synology

Synology NAS proizvodi uključuju samostalne inačice (DiskStation), kao i proizvode za serverske ormare (Rack Station) u različitim konfiguracijama. Ekskluzivna Synology programska podrška Disk Station Manager (DSM) ugrađena je u sve modele.

Synology nudi široki izbor proizvoda koji će zadovoljili zahtjeve kako poduzeća, tako i privatnih korisnika. Svi proizvodi su pouzdani, višenamjenski i ekološki prihvatljivi, a razlikuju se u kapacitetu i veličini prostora potrebnog za pohranu.

Kliknite da biste vidjeli proizvode 
NAS selector – alat za odabir odgovarajućeg uređaja 


NAS serveri za privatne korisnike


Iskoristite potpuno povezano okruženje za praćenje medija, prijenos datoteka i sigurnosno kopiranje podataka. Synology DiskStation omogućuje jednostavno upravljanje digitalnim sadržajima. To Vam omogućuje da činite više sa uređajima koje već posjedujete: računala, mobilni uređaji, TV, DLNA uređaji i radio. Obitelj i prijatelji će biti u mogućnosti pristupiti svim digitalnim sadržajima na jednom mjestu, na različitim platformama te u pokretu, s mobilnih uređaja.

Aplikacije za dom

Instalirajte aplikacije za dom preko Centra za prijenos (Package center) na web stranicama www.synology.com i obogatite svoj digitalni život. Sav svoj multimedijski sadržaj možete povezati sa programima kao što su Video Station, Photo Station, Audio Station, Media Server i Download Station. DiskStation je također ispisni server koji vam omogućuje bežično ispisivanje sadržaja.

Jednostavno upravljanje

Synology DiskStation je jednostavan za korištenje od same instalacije. Definirajte različite vrste sadržaja uz praktičan program za upravljanje »Storage manager«. Svojim korisnicima možete kreirati zasebne račune te im dodijeliti različite razine pristupa i prava. Također možete odrediti zajedničku mapu s različitim upravljačkim pravima, tako da korisnici mogu mijenjati samo odabrane datoteke.

Povezanost s internetom

Za izradu web okruženja koje će biti spreman za uporabu, DSM program Vam pojednostavljuje svaki korak. Slijedite jednostavne upute koje Vas vode korak po korak do instalacije mreže i DDNS postavki. Također možete podesiti primanje obavijesti o statusu Vašeg DiskStation uređaja. U samo nekoliko jednostavnih koraka spremni ste za slanje datoteka preko interneta.

Prijenos datoteka

DDatoteke možete razmjenjivati ili jednostavno pregledavati na platformama Windows, Mac ili Linux. Za mrežno dijeljenje sadržaja koristite program File station ili FTP. Sve promjene koje napravite na Vašim datotekama, pohranjene u programu Cloud station, mogu se automatski sinkronizirati i prenijeti na bilo koje drugo Mac ili PC računalo ili na mobitel – što god Vam je pri ruci.

Sigurnosno kopiranje

Sve svoje važne dokumente ili postavke sustava možete sigurnosno kopirati izravno s Vašeg Mac ili Windows računala. Sa samo nekoliko jednostavnih klikova možete napraviti sigurnosnu kopiju podataka s vanjskih uređaja za pohranu ili obratno. Ako želite zadržati više verzija, program Time backup vam omogućuje izradu snimaka stanja i sadržaja vašeg diska u određenom trenutku prema određenom rasporedu. Jednostavno.

Mobilna podrška

Imajte uvijek pri ruci terabajte glazbe, video zapisa, fotografija i drugih dokumenata. S programima DS cloud, DS video, DS audio, DS photo+ i DS file uvijek možete pristupiti svojim dokumentima koje ste spremili na DiskStation uređaju. Sa samo jednim dodirom tipke na zaslonu Vašeg mobilnog uređaja imate mogućnost ispisivanja slike ili bilo kojeg drugog dokumenta.

Više informacija 


NAS serveri za poslovne korisnike

Učinkovitost i produktivnost postaju sve bitnije potrebe poduzeća. Pri tome govorimo o nesmetanoj integraciji s postojećom infrastrukturom, različitim načinima pristupa podacima i složenim metodama sigurnosti i zaštite podataka.
Synology DSM programska podrška pruža punu potporu za Active Directory i LDAP te opširan izbor programskih paketa za učinkovitu poslovnu potporu, fleksibilne opcije upravljanja, kao i alate za osiguranje i zaštitu DiskStation uređaja i osjetljivih podataka.

Sigurnost podataka

Kvarovi na hardverskoj opremi i hakerski napadi putem interneta mogu utjecati na rad Vašeg digitalnog sustava. Za tvrtke u kojima je kontinuirani pristup podacima i programima od velikog značaja, DSM operacijski sustav nudi vam niz mjera za zaštitu i stalnu dostupnost koja Vas štiti od neočekivanog prekida sustava i gubitka podataka.

 


Rješenja za pohranu podataka

Upravljanje NAS Synology serverima jedinstveno je za sve uređaje - od kompaktnih USB-a do uspješnih XS+ serija. Centralni sustav upravljanja (CSU) omogućuje učinkovito upravljanje svim NAS serverima iz jedne lokacije. S nadogradivim sustavom koji omogućuje združenje u klastere dobit ćete naizgled jedinstven prostor za pohranu podataka. Osim toga, DSM omogućuje dodatno spajanje SSD diskova.

Pohrana podataka i iSCSI


Korištenjem Storage Manager programa stvorite više particija na jednom RAID polju, proširite prostor za pohranu, konfigurirajte RAID redundanciju i iSCSI LUN za uporabu u virtualnom okruženju. Korištenjem programa LUN Clone i Snapshot možete sa samo nekoliko klikova maksimizirati učinkovitost i performanse Vaše pohrane podataka.

Razmjena datoteka

Za Vaše poslovanje možete si stvoriti nesmetano okruženje za razmjenu datoteka jer Synology rješenje za razmjenu datoteka djeluje na platformama Windows, Mac i Linux. Svoje podatke možete prenositi unutar mreže ili preko interneta, korištenjem programa File Station, udaljenih mapa, virtualnog pogona ili različitih svojstava FTP servera.

Produktivnost

Želite stvoriti VPN okruženje, izvršiti poštanske usluge, upravljati serverskim dnevnicima ili zaštiti svoj sustav antivirusnim programom. Da biste poboljšali Vaše poslovanje, instalirajte softverske pakete iz našeg Centra za prijenos (Package center) na internetskim stranicama www.synology.com.

Mobilna podrška

PPovećajte svoju radnu mobilnost sa Synology mobilnom podrškom. Iskoristite DSM programsku podršku za upravljanje Vašim DiskStation uređajem, uključujući račune, prava na zajedničke mape, usluge i aplikacije, sigurnosne postavke i još mnogo toga. Korištenjem DS Clouda možete sinkronizirati svoje najnovije radne dokumente, s programom DS Finder pratite status sustava i daljinski upravljajte dokumentima s programom DS File.

Mreža

Vaš DiskStation uređaj možete spojiti na internet pomoću PPPoE, rutera , bežičnog sigurnosnog ključa ili proxy servera. Vršite nadzor i upravljajte Vašim IP adresama pomoću DNS i DHCP servera. Iskoristite mogućnosti različitih sigurnosnih značajki za zaštitu Vašeg sustava i podataka.

Nadzorni sustavi

Synology rješenja za nadzor omogućuju svestrane opcije za zaštitu Vaše osobne sigurnosti ili zaštitu Vaše okoline. Ako planirate instalirati sveobuhvatna rješenja sustava kontrole ili zaštite Vašeg doma ili ureda - Surveillance Station program može zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Više informacija 


DSM operativni sistem

Synology je stalno u potrazi za načinima nadogradnje koji poboljšavaju korisničko iskustvo i pojednostavljuju procese. Kao rezultat toga, nastao je DSM operacijski sustav koji se razvija u skladu s očekivanjima i potrebama korisnika.

Kontinuirani razvoj ukazuje na predanost poduzeća Synology cloud uslugama, upravljanju digitalnim sadržajima, konfiguraciji pohrane podataka, virtualizaciji i rasponu različitih korisnih aplikacija u kontekstu NAS uređaja.

DiskStation Manager (DSM) je intuitivan web operativni sustav koji ćete koristiti na bilo kojem Synology uređaju. Pomoću njega možete upravljati svojim podacima (dokumenti, slike, glazba ili video zapis) i drugim oblicima digitalnih datoteka.

DSM je više nego samo sredstvo za pohranu podataka. Nudi širok raspon usluga i aplikacija kako za zabavu u domaćem okruženju, tako za poboljšanje učinkovitosti poduzeća. Osim toga, također možete postaviti kontrolnu stanicu i zaštititi svoju imovinu.

Više informacija 


Novosti Synology

23.11.2021

Synology je predstavio C2 Backup – sigurnosno kopiranje u oblaku za Windows okruženje

Zaštitite sve svoje kućne i uredske uređaje s jednog portala

Synology Inc. je najavio izlazak svoje najnovije usluge u oblaku Synology C2. C2 Backup pruža snažnu i efiikasnu zaštitu podataka za Windows uređaje, bilo da su instalirani kod kuće ili raspoređeni u više ureda u vašem preduzeću.

13.10.2021

DSM 7.0 je dostupan za sve Synology uređaje

Synology Inc. je objavio da je novi operativni sustav DSM 7.0 dostupan od listopada za veliku većinu uređaja za pohranu, uključujući NAS poslovne poslužitelje i uređaje za nadzor.

22.09.2021

Licence Synology VPN Plus ostaju besplatne

Korporacija Synology je uvrstila VPN Plus server koji radi na Synology usmjerivačima kao program s trajno besplatnim licencama.

RSS