sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Pantone Office – još profesionalnije boje na Kyocera uređajima

Pantone Office – još profesionalnije boje na Kyocera uređajima

Kyocera Document Solutions, jedno od vodećih poduzeća na području dokumentacijskih rješenja, predstavila je programsko rješenje Pantone Office za Kyoceru, jedinstven dodatak za programe Microsoft PowerPoint i Word. Napredno rješenje omogućuje ispisivanje koje je jednostavno i kvalitetno poput originala, a istovremeno omogućuje priručan način ispisivanja Pantone boja. Alat koji je dostupan po vrlo niskoj cijeni, poduzećima omogućuje korištenje cijele palete boja te izboljšan ukupan dojam ispisanih dokumenata.

Kada ispisane boje ne odgovaraju slici na ekranu, korisnici najčešće krive pisač. Pantone Office uklanja te poteškoće te omogućuje najbolju moguću kvalitetu boja na Kyocera uređajima.

Bernhard Koll, voditelj proizvoda u poduzeću Kyocera Documents Solutions Europe izjavio je: »Spominjanje pantonske ljestvice boja kao standardnog jezika za točno komuniciranje boja je široko prihvaćeno u cijelom svijetu. Međutim, Microsoft Office ne podržava Pantone boje, što otežava reprodukciju boja u RGB sistemu kojeg koriste programi MS Word in PowerPoint. Rješenje Pantone Office for Kyocera poduzećima omogućuje pristup do profesionalnog sustava reprodukcije boja kojeg koriste profesionalci u grafici. Od sada je svim korisnicima dostupan jednostavan način za posredovanje i preciznu reprodukciju boja logotipa poduzeća iz programa paketa Microsoft Office. Identitet poduzeća je najčešće povezan s bojama marke, a njihova pogrešna reprodukcija boje smanjuje učinak. Pravilan ispis boje logotipa je ključ za održavanje dosljednosti komuniciranja na svim razinama internog i eksternog komuniciranja. Sada možemo ponuditi radni tok upravljanja bojama koje u svakom trenu omogućuju integritet reprodukcije.«

Prednosti koje donosi Pantone Office

Pantone Office sučelje u programu Microsoft Powerpoint Pantone je vodeći standardizirani sustav za reprodukciju boja te nudi širok spektar boja. Prevođenje boja s ekrana u RGB sustavu u Pantone paletu boja često dovodi do pogrešne reprodukcije, što za korisnike predstavlja problem kod oblikovanja i ispisivanja odgovarajućih pantonskih boja na lokalnom uređaju. Kyocerin dodatak Pantone Office nudi dodatno korisničko sučelje za MS Word i PowerPoint koje nudi izbor pantonskih boja u odnosu na broj i ime. Prema tome je nagađanje vrijednosti RGB za pojedinačnu pantonsku boju nepotrebno.

Dodatna korist su smanjeni troškovi. Održavatelji opreme imati će manje zahtjeva za potporu zbog neodgovarajuće boje, a korisnici neće trebati skupe programske podrške za upravljanje bojama.

Kyocera Pantone Office je već dostupan za korištenje na A4, kao i na A3 uređajima.  


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x