sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je predstavila Fleet Services rješenje

Moćan alat za udaljeno upravljanje i održavanje

Kyocera Document Solutions, jedna od vodećih kompanija na području dokumentacijskih rješenja, predstavila je novi alat za upravljanje i održavanje uređaja - KYOCERA Fleet Services. Web rješenje djeluje u cloudu te omogućuje trgovcima i servisnim partnerima udaljeni nadzor, upravljanje i održavanje mrežnih uređaja za ispisivanje, koji su instalirani kod kupaca. Pomoću novog alata također mogu lakše i brže reagovati na nove potrebe kupaca.

Za održavanje dugoročnih poslovnih odnosa sa strankama izuzetno je važno da je preduzeće usmjereno na produbljivanje odnosa, dok istovremeno osigurava niske cijene. KYOCERA Fleet Services (KFS) je nova usluga u Kyocerinom cloudu koja pružatelju usluge nudi jednostavan način za proširenje i optimizaciju ponude. Pretplata na KFS partnerima omogućuje povećanu efikasnost i poboljšanu konkurentnost, čime mogu zadržati postojeće stranke i steći nove.

Pretplata na KFS, partnerima i pružateljima usluga omogućuje znatno smanjenje posjeta kupcima te udaljeno održavanje, uklanjanje grešaka te mijenjanje postavki na instaliranim uređajima. U slučaju da je posjeta i pored toga potrebna, serviser će doći mnogo spremniji, upoznat sa podacima o stanju uređaja, a sa sobom će ponijeti rezervne dijelove i alate koji će biti potrebni za servis. Na taj način posao će biti obavljen u optimalnom vremenskom periodu s minimalnim troškovima, a uređaj će biti dostupan stranci u najkraćem mogućem roku.

KFS, s podacima u stvarnom vremenu, nivou tonera u ugrađenim uređajima te e-mailom, koji se šalje kada ga je potrebno mijenjati, pružetljima servisnih usluga omogućuje bolje upravljanje potrošnim materijalom. Osim toga, rješenje omogućuje pripremu redovnih izvještaja o uređaju za potrebe obračunavanja troškova stranaka u skladu sa ugovorima. Zahvaljujući podršci za nekoliko brandova, Kyocerino novo rješenje partnerima omogućuje da najbolje iskoriste MDS projekte.

»Oduševljeni smo velikim potencijalom koje ima naš novi alat za udaljeno upravljanje i održavanje. Uz dragocijen uvid u stvarnu upotrebu uređaja, KFS nudi pružateljima servisnih usluga veliku vrijednost i moć te omogućuje poboljšanje njihovih usluga. KFS usluga se neprestano razvija i omogućuje našim partnerima neprestanu konkurentsku prednost,« izjavio je Vindhesh Kumar, direktor strateškog ravoja u poduzeću Kyocera Document Solutions Europe. »U isto vrijeme, korisnici ne moraju brinuti o sigurnosti svojih osjetljivih podataka obzirom da prikupljeni podaci sa urađaja sadržavaju samo informacije potrebne za upravljanje i održavanje uređaja. Osjetljive podatke, kao što je na primjer imenik, ne sadrže. Osim toga, naši će partneri pristupiti mreži samo uz suglasnost stranke. « dodao je Kumar.

KFS dostupan je kroz Programsku podršku kao usluga (SaaS) te djeluje u cloudu. Tako pružatelji servisnih usluga i distributeri ne moraju ulagati u IT infrastrukturu, kao što su na primjer lična računala i serveri, a osoblje IT odjela ne treba trošiti vrijeme na održavanje.

Kyocera Fleet Services dostupni su od 1. septembra.

Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x