sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS1618+

Najbrži model Synology NAS serije

Synology Inc. je predstavio Synology DiskStation DS1618+, NAS server sa 6 utora za diskove koji pokreće Intelov Atom C3538 procesor. On ima izvrsne performanse s namijenjenom za mala i srednja preduzeća te spremanje i posluživanje datoteka, aplikaciju za hosting i backup podataka te saradnju u stvarnom vremenu.

Uređaj DS1618+ je opremljen četverojezgrenim procesorom s 4 GB DDR4 non-ECC soDIMM memorijom koja se može proširiti na 32 GB ECC soDIMM. Uz dodatne dvije DX517 jedinice za proširenje prostor se može proširiti do 192 TB zajedničkog prostora koje omogućava preduzećima rješenje za pohranu podataka koje će brzo rasti u skladu s njihovim potrebama.

«Savremena preduzeća pružaju konkurentan proizvod i usluge temeljem brzine obrade i pristupa podacima,« izjavio je Derren Lu, izvršni direktor kompanije Synology. » Integracijom Intelove SMB tehnologije nudimo izuzetne performanse namjenjene malim i srednjim preduzećima. DS1618+ omogućiti će neometan tok podataka koji će pružiti dodatnu pomoć u razvoju.«

Korištenjem PCIe M2D17 Synology adaptera može se ugraditi dvostruki M.2 SATA SSD s ciljem povećanja maksimalne propusnosti i smanjenje I/O latencije. Kako bi se postigao maksimalni protok od 1,551 MBps za čitanje i 586 MBps za pisanje podataka uređaj podržava do 2x10GbE mrežni interfejs alternativnim instaliranjem mrežne kartice preko PCIe utora.

»Mala i srednja preduzeća trebaju snažna, sigurna i fleksibilna rješenje za pohranu kako bi mogla funkcionalno upravljati sa brzo rastućom količinom digitalnog sadržaja,« izjavio je Dan Artusi, potpredsjednik i generalni direktor Intelova odjela Connected Home. »Radeći sa novim Synology NAS proizvodima na bazi serije C serija procesora Intel Atom, postigli smo veće kapacitete i vrlo fleksibilne brzine ulaznih i izlaznih podataka za pomoć preduzećima s ciljem brze pohrane i upravljanja najkritičnijim podacima.«

Synology DS1618+ server radi sa naprednim i intuitivnim operativnim sistemom DiskStation Manager, koji je opremljen širokim rasponom aplikacija koje pomažu preduzećima povećati efikasnost rada i sigurnost osjetljivih podataka. Synology uređaji dobili su brojne medijske nagrade između ostalog i najvišu ocjenu za kvalitetu u srednjoj klasi NAS sistema u istraživanju TechTarget Quality, te nagradu Choice Award kao izbor uređaja od strane čitatelja poznatog PCMag magazina, koju je Synology osvojio sedmu godinu za redom.

Za dodatne informacije o DS1618+ posjetite https://www.synology.com/products/DS1618+

Za više informacija o produženoj garanciji posjetite https://www.synology.com/products/Extended_Warranty

Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x