sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

IDC je uvrstio Kyocera-u među glavne igrače

Kyocera Document Solutions je u IDC-jevom istraživanju MarketScape: Usluge za upravljanje tokovima dokumenata 2015. (SAD, Zapadna Europa, Azija/Pacifik), uvrštena među glavne igrače (Major Player).

Korporacija Kyocera Document Solutions, jedna je od vodećih davaoca rješenja za obradu dokumenata i sistema za upravljanje dokumentima, objavila je istraživačka kuća IDC. IDC je u svom istraživanju MarketScape: Usluge za upravljanje tokovima dokumenata 2015*, koje je provedeno na području SAD-a, zapadne Europe i Azije/Pacifika, predstavila Kyocera-u kao jednog od najvažnijih ponuđača usluga (Major Player) na ovom području.

Usluge za upravljanje tokovima dokumenata (Managed Workflow Services (MWS)), kako procjenjuje IDC, najviši su nivo usluga za upravljanje ispisom i dokumentima (Managed Print and Document Services (MPDS)). U izvještaju IDC MarketScape prvobitno se fokusira na sposobnosti da se klijentima pruži usluga strategije, usmjerene na pojačanje automatizacije radnih procesa i optimizacije usluge. Štaviše, naglašava se sposobnost pružatelja da se pružanje takve usluge efikasno integriše u poslovanje. 

U skladu s motom »Ni jedno rješenje ne odgovara svima«, KYOCERA Document Solutions razvija globalnu operativnu strukturu, koja omogućava fleksibilno prilagođavanje u skladu s uslovima poslovanja pojedinih kupaca. Tako se, s ciljem poboljšanja efikasnosti poslovanja klijenata, radi na poboljšanju procesa tokova rada s dokumentima.

»Uvrštavanje među najbolje igrače u tri regije u ovom izvještaju, uzima se kao dokaz da mnoge kompanije cijene potencijal naših rješenja za upravljanje dokumentima koja djeluju u različitim industrijama i nisu ograničena jezikom ili regionalnim preprekama» izjavio je Ryuzo Morita, direktor KYOCERA Document Solutions Inc i generalni direktor korporativnog strateškog planiranja. »I u budućnosti ćemo davati pažnju potrebama naših klijenata i odgovarati na njih s najvećom pažnjom. I dalje ćemo našim klijentima nastojati ponuditi cjelokupna rješenja za upravljanje dokumentima.«

*IDC MarketScape U.S. Managed Workflow Services Hardcopy 2015 Vendor Assessment — Building on MPDS (November 2015, IDC #US40586715); IDC MarketScape Western Europe Managed Workflow Services 2015 Hardcopy Vendor Assessment — Building on MPDS (December 2015, IDC #EMEA40662015); IDC MarketScape Asia/Pacific Managed Workflow Services 2015 Vendor Assessment (Januar 2016, IDC #AP40437716)


O IDC MarketScape
IDC-ov model za analizu pružatelja usluga je osmišljen da bi pružio pregled konkurentnosti dobavljača ICT (informacijsko-komunikacijske tehnologije) na određenom tržištu. Metodologija istraživanja primjenjuje strogu metodologiju procjene na temelju kvalitativnih i kvantitativnih kriterija i koja se izražava u grafičkom prikazu položaja svakog davatelja na određenom tržištu. IDC MarketScape daje jasan okvir unutar kojeg se može razumno pregledati ponuda usluga, sposobnosti i strategije te sadašnji i budući faktori uspjeha za ICT usluge. Okvir takođe nudi tehnološka rješenja za kupce, pružajući 360 stepeni uvida u prednosti i slabosti dobavljača koji su trenutno prisutni na tržištu.
 

Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x