sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio Surveillance Station 8.2 Beta koji omogućava nadzor sa mobilnog telefona

Nove mobilne aplikacije prelaze mogućnosti koje su nekad nudili mobilni uređaji

Korporacija Synology je predstavila beta verziju najnovije nadogradnje rješenja za nadzor Surveillance Station 8.2.. Istodobno je pozvala sve korisnike da se pridruže programu testiranja. U novoj verziji, LiveCam će sada biti dostupan po prvi put, što pretvara mobilni telefon u nadzornu kameru. Aplikacija DS cam, koja nudi poboljšane performanse i kompatibilnost, također je ažurirana tako što su dodani IP zvučnici na popis podržanih uređaja. Synology obećava da će po završetku testnog razdoblja temeljno pregledati vrijedne povratne informacije i prijedloge korisnika i nakon pregleda ih ugraditi u službenu verziju rješenja Surveillance Station 8.2. 

»S najnovijom nadogradnjom rješenja Surveillance Station istražili smo mogućnosti mobilnog kućnog i poslovnog okruženja. Rezultat je program LiveCam, pojednostavljeni korisnički interfejs i aplikacije za upravljanje,« izjavio je Ivan Chang voditelj proizvoda u preduzeću Synology Inc. »Mobilni uređaj koji se s programom LiveCam pretvara u nadzornu kameru, uključen je u mrežu rješenja Surveillance Station, a korisnik mu može pristupiti u programu DS cam.«

Program je dostupan za skidanje u aplikacijskom centru, gdje korisnici mogu birati između različitih programa koji će, prema željama i potrebama korisnika, podići nivo učinkovitosti sustava upravljanja. Daljnje poboljšanje učinkovitosti je podrška IP zvučnicima koji korisnicima omogućuju slanje audio poruka, dok je praćenje okoline osigurano pomoću povezane IP kamere.

Novosti koje donosi Surveillance Station 8.2 Beta:

  • LiveCamom možete promijeniti svoje mobilne uređaje u kamere: vaš mobilni uređaj sada može biti IP kamera. Instaliranjem programa LiveCam na mobilnom uređaju možete ga, kao IP kameru, dodati na rješenje Surveillance Station i snimati događaje u pokretu. na Na taj način možete koristiti i rezervne ili stare mobilne uređaje koje više ne upotrebljavate.
  • Centar za aplikacije koji zna šta vam treba: nova zbirka dodataka pod nazivom Application Center nudi 26 aplikacija i programa. Koristite filtre kategorije ili pretraživač za ključne riječi da biste brzo pronašli aplikaciju koja vam najbolje odgovara i integrišite je u Surveillance Station.
  • Obnovljeni DS cam program s izvanrednim sposobnostima i kompatibilnosti: nova verzija DS cam, osim poboljšanog kvaliteta pregledavanja snimaka također nudi simultanu reprodukciju s više kamera. Osim toga, uz novu mogućnost prijavljivanja čak i kada niste povezani s internetom, omogućuje brže pokretanje suistema.
  • Podrška IP zvučnika: Surveillance Station 8.2 vam omogućuje reprodukciju zvuka uživo ili u skladu s unaprijed definisanim rasporedom pomoću spojenih IP zvučnika. Ako koristite više zvučnika, moguća je reprodukcija istovremeno na sve ili na odabrane zvučnike.
  • Kontrola velikih projekata s programom Time Lapse: Time Lapse skraćuje dugačke isječke na samo nekoliko minuta ili čak sekundi. Aplikacija je posebno korisna za prikazivanje velikih projekata od početka do kraja.
  • Osigurajte svoje podatke dvojnom autentikacijom: sigurnije i fleksibilnije upravljanje korisničkim pravima. Dvostruka provjera autentičnosti ograničava upotrebu funkcija kao što je upravljanje kamerom ili pristup snimcima koji se izvršavaju samo uz dopuštenje druge strane. Dodatno osiguranje sprječava curenje osjetljivih podataka.
  • Javno emitiranje s programom Live Broadcast: direktno dijelite snimke, bez dodatnih postavki i uživo, na YouTubeu. Jednostavno odaberite kameru i unesite informacije koje ste dobili na YouTubeu.

Za više informacija o Surveillance Station 8.2 Beta, posjetite  www.synology.com/beta/SurveillanceStation_82_beta.

Dostupnost

Synology Surveillance Station 8.2 Beta dostupan je za preuzimanje u operativnom sistemu DSM. Za više informacija o kompatibilnosti s DSM-om, instalacijom paketa i modelima uređaja koje možete koristiti za pokretanje, posjetite www.synology.com/dsm/6.2.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
5.0

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x