sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology predstavio DiskStation DS119j

Idealan prvi NAS server za svakoga.

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS119j, kompaktan i energetski efikasan NAS server sa jednim utorom za disk, što je idealno za prvo upoznavanje sa NAS Serverima u kućnom okruženju.

»Postoji veliki broj korisnika koji još nisu upoznati sa prednostima koje donosi NAS server za kućnu upotrebu,« izjavio je Michael Wang, direktor proizvoda kompanije Synology Inc. »DS119j je idealan izbor za prvi susret sa NAS-om. Za pristupačnu cijenu donosi puno programskih funkcija i intuitivni korisnički interfejs.«

Dizajniran za kućno okruženje, DS119j koristi samo 5,01 W u stanju mirovanja tvrdog diska i 10,0 W u punom pogonui - prenosni računar može na primjer koristiti više od 45 W. Osim toga, kućište je dizajnirano tako da ublaži buku, zbog čega je uređaj u odnosu na neke personalne računare skoro nečujan.

DS119j služi kao kućni multimedijalni server. Korisnici mogu jednostavno podijeliti fotografije s prijateljima ili prenijeti muzičke i video datoteke u mobilne uređaje ili multimedijske predajnike.

DS119j radi sa naprednim i intuitivnim operativnim sistemom Diskstation Manager, koji je opremljen širokim rasponom aplikacija koje pomažu preduzećima povećati efikasnost rada i sigurnost osjetljivih podataka. Synology uređaji su dobili brojne medijske nagrade između ostalog i najvišu ocjenu za kvalitet u srednjoj klasi NAS sistema u istraživanju TechTarget Quality te nagradu Choice Award kao izbor uređaja od strane čitatelja poznatog PCMag magazina, koju je Synology osvojio sedmu godinu za redom.

Za više informacija o DS119j posjetite https://www.synology.com/products/DS119j.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
5.0

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x