sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Sigurnosno kopiranje i vraćanje Windows sistema pomoću rješenja Active Backup for Business Synology

Predstavljena verzija Active Backup for Business je prva koja podržava resetiranje personalnih računara i servera na potpuno novi uređaj bez unaprijed instaliranog operativnog sistema i programa (bare-metal). Time se osigurava sigurnost podataka na Windows sistemima i Windows serveru, čime se štiti poslovno okruženje kompanije.

Važne funkcije zbirke Active Backup for Business uključuju:

  • Zaštita personalnih računara i servera: S instaliranim agentom zbirke Active Backup korisnici mogu efikasno zaštititi podatke pohranjene na računarima s Windows sistemima i na Windows serverima. Program stvara sigurnosne kopije u obliku snimaka trenutnog stanja. On takođe podržava način vraćanja cijelog računara ili servera na potpuno novi uređaj, bez predinstaliranog operativnog suistema.
  • Zaštita virtualnih uređaja: Podaci na virtualnim uređajima će biti zaštićeni bez instaliranja gostujućeg agenta.
  • Povećanje efikasnosti sigurnosnog kopiranja:
    • Globalna tehnologija deduplikacije: optimizira korištenje prostora za pohranu deduplikacijom podataka pohranjenih na različitim uređajima, platformama ili povijesnim verzijama.
    • Modifikovani način praćenja blokova (CBT): postupno stvaranje sigurnosne kopije i smanjenje vremena potrebnog za korištenje prostora za pohranu.
  • Prilagođeni način oporavka: podržava obnavljanje pojedinačnih datoteka, potpunu obnovu virtualnog uređaja na fizičkom hostu, kao i, uz korištenje Synology Virtual Machine Manager (VMM), oporavak podataka iz fizičkog uređaja u virtualno okruženje.
    • Neposredna obnova na Synology VMM: iskorištava postojeću Synology infrastrukturu za pružanje rješenja za oporavak od katastrofe, kao i za pružanje testnog okruženja za nove instalacije.

Zbirka Active Backup također uključuje programe Active Backup za Office 365 i Active Backup za G Suite, koji vam omogućuju sigurnosno kopiranje podataka iz javnih usluga u oblaku. Active Backup za G Suite osmišljen je kako bi zaštitio važne podatke poslovnih korisnika. Pomoću zbirke administratori mogu upravljati svim zadacima povezanim s izradom sigurnosne kopije s jedne nadzorne ploče.

https://youtu.be/sNpuzAaZVNQ 


Print
Kategorije:
Ocijeni:
5.0

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x