sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je predstavila novi ECOSYS P4060dn A3 crno-bijeli printer

Kyocera Document Solutions Europe, jedan od najvećih svjetskih ponuđača rješenja za upravljanje dokumentima, predstavila je novi crno-bijeli A3 printer ECOSYS P4060dn. Uređaj nastavlja bogatu tradiciju ekološki prihvatljivih uređaja koji definira pristup organizacije u upravljanju dokumentima.

ECOSYS P4060dn najnoviji je dodatak seriji ECOSYS, prvi put predstavljenoj 1992. godine. Dizajnirana je za zadatke koji su uobičajeni u srednjim i velikim preduzećima i koje rješavaju na održiv i efikasan način. Odlikuje se impresivnim visokim kvalitetom slike i niskom potrošnjom energije. P4060dn je u portfelju korporacije vrijedan dodatak koji s ponosom nastavlja ekološki osviještenu filozofiju koju je osmislio osnivač Kyocere dr. Kazuo Inamori.

Novi uređaj ima brzinu ispisa do 60 stranica A4 u minuti i brzo vrijeme prvog ispisa od 3,8 sekundi. U kombinaciji s komponentama dugog vijeka koji pružaju izuzetnu efikasnost i pouzdanost, ECOSYS P4060dn savršen je izbor za povećanje produktivnosti u industrijama kao što su zdravstvo i proizvodnja, gdje je ispis i dalje intenzivan.

Crno-bijeli A3 printer ima mnoštvo poboljšanja koja ga čine izuzetno jednostavnim za korištenje. Na primjer, 9-inčni dodirni zaslon u boji prilagođen korisniku, uvlakač papira koji se sam zatvara i brzo zagrijavanje od 17 sekundi. Ove inovacije pružaju veću upotrebljivost koja će poboljšati produktivnost korisnika.

Kao i svi ECOSYS uređaji i ovaj je proizvod razvijen s jakim naglaskom na smanjenje štetnog uticaja na okoliš. Odlikuje se smanjenim vrijednostima TEC-a i ocjenom Gold u EPEAT klasifikaciji. Novi printer dijelom je izrađen i od recikliranih materijala koji se koriste za izradu kućišta i tonerske kasete.

"Zahvaljujući velikoj brzini ispisa i poboljšanim performansama, vjerujemo da će ovaj proizvod udovoljiti zahtjevima naših kupaca i olakšati im život," izjavio je Sylvester de Koning, voditelj proizvoda u korporaciji Kyocera Document Solutions Europe."Postigli smo da reciklirani materijali u proizvodnji dijelova uređaja osiguravaju da će ECOSYS P4060dn pomoći u smanjenju utjecaja ugljika poduzeća, istovremeno održavajući izuzetnu kvalitetu koja se očekuje od Kyocerovih proizvoda."

Proizvod odražava stalnu predanost Kyocere da nastavi težiti ka većoj učinkovitosti na radnom mjestu. Kombinacija održivosti i potrage za produktivnošću je u središtu ambicija tvrtke, o čemu svjedoči ECOSYS P4060dn.

Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x