sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio SA3200D

Vašem poslovanju osigurava zaštitu vitalnih poslovnih procesa i osigurava da su uvijek dostupni

Synology Inc. je predstavio SA3200D, redundantn podvojeni sustav za pohranu koji pruža maksimalnu dostupnost na jednom uređaju. Uređaj je najnoviji predstavnik Synology SA uređaja, visoko učinkovitih, skalabilnih sustava za pohranu namijenjenih za izgradnju jednostavnog, centraliziranog sustava za upravljanje podacima.

»Kako bi zaštitili privatnost, poduzeća traže lokalna rješenja za upravljanje podacima, očekujući jednostavnost korištenja i pouzdanost koju poznaju iz javnih usluga u oblaku," izjavio je Jason Fan, voditelj proizvoda u Synology Inc. "Synology je uložio mnogo resursa i truda u hardverske i softverske komponente koje čine SA3200D. Vjerujem da smo dizajnirali sustav koji će u jednom paketu koji se lako instalira maksimizirati domet sustava.«

Povećajte vrijeme rada uređaja, smanjite pogreške

S aktivno-pasivno arhitekturom, dvostruki kontroler SA3200D s namjenom spriječavanja pogrešaka, osigurava redundantno udvostručavanje hardvera na svim razinama. Dvostruki kontroler omogućuje automatsko prebacivanje u slučaju pogreške. Arhitektura sustava koja omogućuje zamjenu tijekom rada uređaja osigurava da su usluge od kritične važnosti za vaše poslovanje uvijek dostupne. Dizajn zajedničke memorije i do 500 TB1 prostora za pohranu smanjuje ukupni trošak vlasništva (TCO) uređaja.

Svaki kontroler sadrži:

  • Procesor: četverojezgreni Intel Xeon
  • Ugrađeni 10GbE: podržava brže mrežno sučelje za brži protok podataka 
  • SATA DOM: odvaja datoteke operativnog sustava od podataka

Integrirana zaštita podataka i dostupnost

Instalacija i implementacija sa IT stručnjacima poduzeća jednostavna je i uvelike pojednostavljuje rad s alatima dizajniranim za zaštitu podataka poduzeća.

  • Zaštita VM, SaaS i krajnjih kupaca 

Centralizirano rješenje za sigurnosno kopiranje koje omogućava zaštitu VMware i Windows Server, Windows krajnje točke i račune Office 365 i G Suite. Upravljajte svim sigurnosnim kopijama s jedne konzole i vratite podatke fleksibilnim metodama oporavka u najkraćem mogućem roku. Saznajte više o Synology Active Backup.

  • Sprječava gubitak podataka snimkama i umnožavanjem

Synology Snapshot Manager omogućava integraciju s VMware i Windows za zaštitu podataka na razini aplikacije. Za sve ostale zadatke, replikacija snimki statusa omogućava zaštitu na na razini zajedničkih mapa ili LUN. Saznajte više o rješenjima za virtualizaciju

Za više informacija o SA3200D posjetite  https://www.synology.com/products/SA3200D.


SA3200D podržava 12 utora za ugradnju SAS diskova. S dvije RXD1219sas jedinice za proširenje možete nadograditi svoj uređaj do ukupnog kapaciteta 36 diskova. Diskovi nisu uključeni u ponudu.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x