sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology predstavio DiskStation DS220j

Sigurni privatni oblak, jednostavno sigurnosno kopiranje podataka i multimedijski prijenos

Synology Inc. je predstavio DiskStation DS220j, početni model NAS Synology servera s dva utora, dizajniran prvenstveno za kućne korisnike kako bi im pomogli u upravljanju i objedinjavanju podataka. 

»Jednostavnost fotografisanja i snimanja video zapisa omogućila je svakome da postane kreator multimedije. Efikasno upravljanje i pohranjivanje digitalnih podataka, bilo za oličnu ili zajedničku upotrebu, postalo je uobičajeni izazov," izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. "NAS DS220j server omogućava svima da lako postave privatni oblak koji će se koristiti za pohranu i organizovanje podataka s drugih uređaja.«

Započnite s sigurnosnom kopijom podataka

Za lakše upravljanje sadržajem na mobilnim uređajima omogućite automatsku sigurnosnu kopiju fotografija. Rješenje za upravljanje fotografijama Synology Moments omogućuje vam preglede cijele kolekcije fotografija i videozapisa u pokretu. Ovo će također osloboditi vrijedan prostor za pohranu na vašem mobilnom uređaju.

Napravite vlastiti privatni oblak pomoću rješenja Synology Drive, koje omogućava sigurnosne kopije datoteka s vaših računara. Možete jednostavno dijeliti i sinkroniziovati datoteke s drugim ljudima i uređajima.

Dodatne funkcije:

  • Podržava do 32 TB prostora za pohranu 
  • Podrška za MacOS Time Machine
  • Stvorite sigurnosnu kopiju i sinkronizaciju s različitim uređajima i javnim cloud servisima

Synology DiskStation Manager

DS220j pokreće DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podacima koja omogućuje zaštitu podataka i pomaže poboljšati radnu efikasnost. Synology je primio brojne medijske nagrade, uključujući najviše ocjene na desetoj TechTarget nagradi za kvalitet koje je primio za NAS servere srednjeg razreda i nagradu PCMag Business Choice Award šestu godinu zaredom.

Za više informacija o DS220j posjetite https://www.synology.com/en-global/products/DS220j


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x