sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio novi NAS DS420+ server

Synology Inc. je predstavio novi NAS DS420+ server s četiri utora za postavljanje diska. Dizajniran za kućne korisnike i mala preduzeća omogućava besprijekorno dijeljenje datoteka, strujanje video sadržaja i upravljanje fotografijama.

»Uređaji serije Plus imaju izvrsne performanse,« rekao je Hewitt Lee, direktor upravljanja proizvodima u Synology. »DS420+ ima dva ugrađena M.2 NVMe utora za predmemoriju, što omogućuje značajno povećanje brzine čitanja i pisanja te IOPS za najčešće korištene podatke, dok ažurirani procesor pruža ukupno povećanje performansi.«

Posao obavlja bez problema

Nadograđeni uređaj iz serije Plus omogućuje brži i efikasniji rad, jer omogućava do 143% brži odziv aplikacije1 i više od 15% poboljšanje performansi2 u računarskim intenzivnim zadacima. Dva M.2 utora - kada su zauzeta - rezervirana su za predmemoriju, što poboljšava sposobnost čitanja i pisanja podataka do 20 puta.

Izrada sigurnosne kopije je jednostavna

Synologijeva rješenja za sigurnosne kopije su jednostavna za postavljanje i neometano se pokreću u pozadini. Time se oslobađa vrijeme korisnika koje je u protivnom rezervisano za ručnu izradu sigurnosnih kopija. Zakazivanje pri pokretanju, prilagodljive mogućnosti i sigurnosne kopije u više verzija čine oporavak datoteka jednostavnim.

Dijelite bilo kada i bilo gdje

Bez obzira na to prenosite li datoteke prijateljima ili uređujete snimke visoke razlučivosti, Plus serija može lako sihkronizovati medije na različitim digitalnim uređajima i operativnim sistemima. U postavkama možete odabrati jesu li datoteke dostupne odabranim korisnicima ili široj javnosti.

Dostupnost

Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Synology distributera za Bosnu i Hercegovinu, Xenon forte – d.o.o.. SarajevoDS420+

Procesor

Dual-Core

Intel® Celeron® J4025

Sistemska memorija

2 GB DDR4 - Nadgradivo do 6 GB

Kapacitet3

Do 64 TB

Utori za ugradnju diskova u uređaju / Ukupno

4

Utori za predmemoriju

2 x M.2 NVMe 2280

Mrežni interfej

2 x Gigabit RJ-45

Garancija

Do 5 godina4


  1. Podaci odgovora aplikacije temelje se na poboljšanju prosječnog postotka DS420 + u usporedbi s njegovim prethodnikom, kako je testirano u Synology leboratorijima.
  2. Podaci o povećanju performansi temelje se na prosječnom poboljšanju postotka za DS420 + u odnosu na prethodnika, testiranom u laboratorijima Synology. Eksperimentalni predmeti uključuju indeksiranje datoteka u Synology Drive i indeksiranje fotografija u Synology Moments.
  3. Ukupni kapacitet izračunava se pomoću 16TB diskova. Stvarni upotrebni kapacitet će odstupati od idealnog, ovisno o konfiguraciji i mjernim jedinicama.
  4. Petogodišnje jamstvo dostupno je kao dodatni paket uz EW201, dodatkom za dvogodišnje produljenje jamstvene usluge.Print
Kategorije:
Ocijeni:
4.0

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x