sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio novi server DS920+

Synology Inc. je predstavio sistem za pohranu podataka DS920+. NAS server je nadogradnja popularnog modela DS918+ i dizajniran je za vrhunske performanse u kućnom okruženju i manjim preduzećima. Idealan je za stvaranje različitih sigurnosnih kopija podataka i sihronizaciju. S bogatim setom aplikacija i kvalitetnim hardverom, DS920+ je efikasna i svestrana opcija za početak stvaranja vašeg privatnog oblaka.

Synology rješenja za sigurnosno kopiranje su jednostavna za postavljanje i neometano se pokreću u pozadini. Time se oslobađa vrijeme korisnika koje je u protivnom rezervisano za ručne sigurnosne kopije. Zakazivanje kada se pokreće, fleksibilan izbor i sigurnosne kopije u više verzija čine oporavak datoteka jednostavnim.

DS920+ mogućnosti:

  • 133% brži odziv web stranica1.
  • 15% brži u računskim zadacima1.
  • Četiri utora za ugradnju diskova, podrška za max. 9
  • Do 144 TB ukupnog kapaciteta za pohranu2.
  • Dva utora za instaliranje M.2 NVMe SSD predmemorije

Dostupnost

Za više informacija kontaktirajte Synology distributera za Bosnu i Hercegovinu, Xenon forte – d.o.o. Sarajevo

1 Podaci o performansama temeljit će se na prosječnom poboljšanju postotka DS920+ u poređenju s prethodnikom testiranim u Synology Laboratories. Poboljšana responzivnost mjerena efikasnošću reagovanja na PHP web mjestima i računarskim performansama izmjerena indeksiranjem datoteka u Synology Drive i indeksiranjem fotografija u Synology Moments. Povećanje kapaciteta može se razlikovati u zavisnosti od okruženja, vrsti korištenja i konfiguraciji.

2 Kapacitet prostora za pohranu u DS920+ se može proširiti pomoću Synology DX517 jedinice za proširenje, koja se može kupiti zasebno.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x