sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

DSM 7.0 je dostupan za sve Synology uređaje

Synology Inc. je objavio da je novi operativni sustav DSM 7.0 dostupan od listopada za veliku većinu uređaja za pohranu, uključujući NAS poslovne poslužitelje i uređaje za nadzor.

Od službenog predstavljanja DSM 7.0 je dobio pohvale za povećanu brzinu i učinkovitost. Uz širi raspon uređaja na kojem se može koristiti, nadogradnja DSM 7.0.1 nudi niz novih naprednih značajki, uključujući ubrzanu obradu zahtjeva za podršku putem integracije Active Insight, podršku za Fibre Channel, deduplikaciju flash memorije i K8s CSI driver te poboljšanje upravljanja skladišnim prostorom u Kubernetesu.

Uz predstavljeno ažuriranje, Synology službeno predstavlja i Hybrid Share, hibridno cloud rješenje koje donosi fleksibilnost i skalabilnost cloud uslugama za lokalne instalacije. Hibridno dijeljenje olakšava i brzo sinkronizira datoteke između lokacija ili ureda, kombinirajući učinkovitost lokalne predmemorije sa smanjenjem propusnosti pri prijenosu zadataka u oblak radi poboljšanja produktivnosti i smanjenja IT opterećenja.

Dostupnost

Vlasnici uređaja XS, SA, FS, NVR i DVA mogu preuzeti DSM 7.0.1 tako što će posjetiti Synology  Download Center  ili ga nadograditi izravno iz DSM -a kada je ažuriranje dostupno u njihovoj regiji.

Synology Hybrid Share automatski je dostupan svim pretplatnicima na C2 Storage Advanced Plan (ranije Plan II) bez dodatnih troškova.

Više informacija

Što je novog?

Napomene o izdanju i popis kompatibilnih modela


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x