sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera predstavila nove ECOSYS uređaje

Novi modeli pomoći će smanjenju ukupnih troškova vlasništva (TCO) štampača i multifunkcijskih uređaja u preduzećima svih veličina.

Kyocera Document Solutions Europe, jedna od vodećih korporacija na području rješenja upravljanja dokumentima, lansirala je tri nova ECOSYS proizvoda. ECOSYS P3260dn, ECOSYS M3860idn i ECOSYS M3860idnf imaju niske operativne troškove i nude preduzećima svih veličina mogućnost optimizacije upravljanja dokumentima.

Novi ECOSYS proizvodi predstavljaju najnovije proširenje ponude Kyocera A4 crno-bijelih laserskih printera velike brzine. Odlikuju se najnovijom tehnologijom i osposobljeni su za uspješno ispisivanje većih količina stranica. Korisnici će sada moći jednostavnije, efikasnije i na ekološki način rješavati svoje potrebe za ispisom.

ECOSYS P3260dn, ECOSYS M3860idn i ECOSYS M3860idnf nude brži ispis uz uštedu energije, do 20% brže vrijeme ispisa i poboljšane mogućnosti i brzinu skeniranja. M3860idnf se posebno ističe jer je prvi model u seriji koji dolazi u standardnoj opremi s unutrašnjim finišerom za jednostavnu optimizaciju poslovnog procesa.

Uređaji su opremljeni tonerom kapaciteta 40.000 otisaka, što značajno smanjuje ukupne troškove vlasništva nad uređajima. Osim toga, ovi su uređaji kompatibilni s četiri različite vrste tonera što omogućuje prilagođavanje prema individualnim poslovnim potrebama.

»Mi u Kyoceri vjerujemo u uspjeh temeljen na inovacijama, pa su istraživanja i razvoj proizvoda kontinuirani proces. Tako slijedimo korporacijsku filozofiju,« rekao je Michimasa Kobayashi, direktor marketinga hardvera i softvera u Kyocera Document Solutions Europe.

»Ne samo što novi uređaji isporučuju veće brzine ispisa, nego nude mogućnost korištenja novih tonera visokih performanse i efikasnosti,  što značajno smanjuje troškove ispisa za preduzeća. Posebno M3860idnf, koji se može pohvaliti vrhunskim finišerima. Dodatak znači da preduzeća više ne moraju trošiti resurse, vrijeme i novac kako bi dovršili poboljšanja obrade dokumenata pomoću dodataka kao što je automatska spajalica, jer je to već ugrađeno u uređaj" dodao je Kobayashi.

Novi proizvodi dio su ECOSYS serije, prvi put predstavljene javnosti 1992. godine. Serija je stvorena kako bi, uz uobičajena ekonomska razmatranja i sistemska rješenja, ponudila i eko komponentu kao razlog za kupovinu uređaja. Otada korporacija razvija jedinstvenu i energetski efikasnosu tehnologiju u kojoj treba zamijeniti samo toner, a Kyocera i ECOSYS su najsavremenija inovacija u svojoj industriji.

Predstavljanje serije proizvoda prati tri nedavna predstavljanja početkom ove godine, uključujući ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn i ECOSYS P3155dn, a korporacija i dalje nastoji pružiti preduzećima efikasnije i trajnije metode ispisa.


Print

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x