sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS120j

Savršen izbor za vaš prvi NAS server za efikasnu zaštitu vaših podataka.

Synology je predstavio DiskStation DS120j, kompaktan, jednoslojni NAS server. DS120j je nadogradnja popularnog DS119j, koji se pokazao kao idealan pokretački uređaj za pohranu i zaštitu digitalnih podataka.

»Postavljanje NAS DS120j servera je jednostavno, omogućavajući korisnicima da izrađuju sigurnosne kopije fotografija i videozapisa pohranjenih na mobilnim uređajima,«rekao je Michael Wang, menadžer proizvoda u Synology Inc. »DS120j dolazi s bogatim softverom za digitalno upravljanje podacima. Sve u svemu, ovaj kompaktan server vam neće zauzeti mnogo prostora na stolu.;

Osigurajte svoje osjetljive podatke

Pomoću Synology Drive-a lako možete izraditi sigurnosnu kopiju podataka koje ste pohranili na računaru. Pomoću aplikacije Synology QuickConnect imat ćete siguran pristup svojim podacima bilo kada i bilo gdje, bez potrebe da se bavite složenom mrežnom konfiguracijom.

Glavne karakteristike uključuju:

  • Jednostavan pristup, organizacija i dijeljenje datoteka
  • Podrška za Mac Time Machine
  • Tih i energetski efikasan rad

Pokreće ga Synology DiskStation Manager

DS120j pokreće DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podacima koja omogućava zaštitu podataka i pomaže u poboljšanju radne efikasnosti. Synology je primio brojne medijske nagrade. Između ostalog može se pohvaliti najvišim ocjenama na desetoj TechTarget Quality Awards istraživanju koje je dobio za NAS servere srednje klase i izbog PCMag Business Choice Award, koju je dobio šestu godinu zaredom.

ZZa više informacija o DS120j posjetite  https://www.synology.com/en-global/products/DS120j


Print

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x