sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Oscar Sanchez novi izvršni podpredsjednik

Oscar Sanchez novi izvršni podpredsednik
Kyocera Document Solutions, jedan od vodećih proizvođača na području dokumentnih rješenja, je objavila imenovanje Oscara Sancheza za izvršnog podpredsjednika. Na novo ustanovljenem radnom mjestu u evropskoj centrali bit će Sanchez zadužen za prodaju i podršku razvoju područja dokumentnih rješenja. 
Oscar Sanchez je generalni direktor Kyocera Document Solutions Španija i u aprilu je imenovan u upravni odbor matične kompanije Kyocera Document Solutions Inc., sa sjedištem u Osaki, Japan. Imenovanjem na položaj izvršnog podpredsjednika evropske centrale, se njegov status ne mijenja, te će zadržati obje funkcije. Tako će Sanchez djelovati iz Madrida i evropskog sjedišta u Hoofddorpu. 
Sanchez je nakon imenovanja izjavio: »Velika mi je čast da su mi ponudili mjesto izvršnog potpredsjednika. Nastaviti ću s obnovom tvrtke kao cjelovitog pružatelja dokumentacijskih rješenja. Nadam se da ću i na europski nivo prenijeti neke uspješne projekte koje smo izveli u Španjolskoj. Potrebe korisnika su stalno u prvom planu naših djelatnosti te ćemo ih se i ubuduće pridržavati sa svim raspoloživim sredstvima – Kyocerinom jedinstvenom filozofijom, ECOSYS tehnologijom te našim zaposlenicima. Pretpostavljam da će mi život postati puno naporniji, no veselim se izazovu. «
 Sánchez je svoj put u Kyoceri započeo 1996. godine kao direktor marketinga, a godinu dana kasnije napredovao je na položaj direktora prodaje i marketinga. 2002. godine postao je generalni direktor Kyocera Document Solutions Španjolska te se zauzimao za ubrzanu integraciju na području pisača i fotokopirnih uređaja. Od tada je Kyocera Document Solutions Španjolska povećala prihode za 5 puta i dobit za 10 puta. U zadnjoj fiskalnoj godini je Kyocera Document Solutions Španjolska dosegla izniman, dvoznamenkasti rast i najviše prihode od početka svojeg postojanja prije 30 godina. Oscar je Kyocerino osoblje poticao k primjeni Kyocerine napredne tehnologije u korist svih korisnika u Španjolskoj i preuzimanju vodeće uloge u transformaciji poduzeća Document Solutions po cijeloj Europi. 


Print

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x