sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA OPTIMIZUJE PROCESE UPRAVLJANJA USLUGAMA S IFS

Kompanija KYOCERA Document Solutions Europe B.V. je najavila da će implementirati novo Service Management rješenje kompanije IFS-a kako bi optimizirala iskustva korisnika u svojoj EMEA mreži.

Industrial and Financial Systems (IFS) je jedna od vodećih rešenja za upravljanje uslugama širom svijeta. KYOCERA će koristiti softversko rješenje za podršku dizajniranju i pružanju sadašnjih i budućih usluga, čime će omogućiti efikasnu saradnju partnera i poboljšati zadovoljstvo svojih kupaca u čitavom regionu EMEA.

Rešenje će biti dostupno u IFS Managed Cloud-u na Microsoft Azure-u, a set usluga će biti prilagođen pojedinačnom korisniku.

Takahiro Sato, predsjednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V., je izjavio: "S obzirom da ohrabrujemo i pružamo mogućnost lakše digitalne transformacije našim kupcima, važno je osigurati da se naša ponuda usluga optimizuje najnovijim softverskim rješenjima koja su orijentisana ka budućnosti."

"IFS nam je ponudio kompletno, povezano i međunarodno skalabilno rešenje za sve relevantne oblasti naših usluga. Radujemo se što koristimo ove mogućnosti kako bismo izgradili našu reputaciju fleksibilne kompanije okrenute ka budućnosti. "

Razvoj evropskog standardnog modela će se vršiti u sjedištu KDE-a i najprije će biti dostupan kao pilot projekat u KYOCERA Document Solutions France. Proširenje se kasnije planira na Kyocera podružnice i partnere širom Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Peter Höhne, potpredsednik prodaje i marketinga IFS za područje Centralne Europe, rekao je: "Sporazum sa KYOCERA Document Solutions Europe predstavlja važnu prekretnicu za IFS. Sticanje ovog strateški važnog kupca potvrđuje našu vodeću poziciju u oblasti softverskih rješenja za upravljanje uslugama i da naša dugoročna ulaganja u nove tehnologije, poput IoT i clouda, nastavljaju da se dobro odražavaju među globalnim preduzećima. "

O IFS-u
IFS ™ razvija i nudi softverska rješenja za velika i uslužna preduzeća. Industrijska stručnost ljudi i rješenja, zajedno sa posvećenošću kupaca, učinila je kompaniju prepoznatljivim liderom i najpouzdanijim dobavljačem u tom sektoru. Sa timom od 3.300 zaposlenih podržava više od milion korisnika širom svijeta iz mreže lokalnih kancelarija i kroz rastući ekosistem partnera. Za više informacija posetite IFSworld.com

Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x