sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS2818RP+

Snažan NAS server s puno prostora za pohranu, idealan za rast poslovanja.

Synology® Inc. je predstavio RackStation RS2818RP+, NAS poslužitelj s 16 diskova i 3U visine. Malim i srednjim poduzećima donosi veliki prostor za pohranu s povoljnim omjerom cijene i kvalitete. 

RS2818RP+ je prvi Synology NAS poslužitelj serije Plus namijenjen za ugradnju u komunikacijske ormare i visine od 3U (diskovi se ugrađuju u tri stupnja visine). RS2818RP+ podržava do 16 diskova s ukupnim kapacitetom do 192 TB. S RX1217 ekspanzijom (RP), prostor za pohranu se može nadograditi tijekom rada, do ukupnog kapaciteta do 336 TB.

»"Jedan od izazova modernog malog i srednjeg preduzetništva je prostor za pohranu velikih količina podataka, koji se također može nadograditi s rastom kompanije," rekao je Jason Fan, voditelj proizvoda poduzeća Synology Inc. "RS2818RP+ nudi veliki prostor za pohranu po povoljnoj cijeni. Idealan je za poslove centralizirane sigurnosne kopije podataka, file servera ili za zadatke grupnog sigurnosnog kopiranja za preduzeća s raspršenim lokacijama." "

RS2818RP+ je opremljen quad procesorom Atom C3538 i 4 GB DDR4 non-ECC UDIMM modula memorije, koji se može proširiti do 64 GB 16 GB ECC UDIMM memorijskih modula. Također ima i četiri plug-and-play Gigabit Ethernet LAN priključka koji se koji se mogu povećati s naprednim 10GbE NIC sučeljima koji omogućuju više od 1400 Mbps sekvencijalnog protoka za čitanje podataka i 26.000 IOPS (nasumičnog zapisivanja).

RS2818RP+ je također dostupan s uslugom Synology Extended Warranty (EW202), koji je dostupan u odabranim regijama širom svijeta i nudi do pet godina garancije za hardver.

RS2818RP + poslužitelj pokreće DiskStation Manager, napredni i intuitivan operativni sustav NAS Synology poslužitelja koji nudi bogat niz moćnih aplikacija za povećanje učinkovitosti i produktivnosti korisnika. Synology je također dobio brojne medijske nagrade. Između ostalog, ima najviše ocjene u desetom istraživanju TechTarget Quality Awards, za srednju klasu NAS sustava i izbor PCMag eaders' Choice Award, koju je primio sedmu godinu za redom.

Za više informacija o RS2818RP+, posjetite https://www.synology.com/products/RS2818RP+


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x