sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Takuya Marubayashi novi predsjednik Kyocera Document Solutions EMEA

Korporacija KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih kompanija u području upravljanja dokumentima, objavila je da je Takuya Marubayashi postao novi predsjednik organizacije odgovorne za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike. Pod novom Upravom, korporacija će nastaviti pružati podršku i isporučivati kvalitetne proizvode i usluge kupcima, lokalnim predstavništvima, međunarodnim partnerima i zaposlenim. Poseban izazov za novog predsjednika biće nastavak digitalne transformacije kompanije, kao i napori da se učvrsti pozicija među vodećim pružateljima rješenja za upravljanje dokumentima.

Novi predsjednik Kyocera Document Solutions Europe BV, sa sjedištem u Hoofddorpu u Nizozemskoj, je usko povezan sa kompanijom, za koju je počeo raditi 1999. godine u odjelu za prodaju štampača. Na svom putu unutar grupe, Takuya Marubayashi je razvijao karijeru kako u korporaciji Kyocera, tako i u podružnici Kyocera Document Solution u EMEA i Aziji. Prije njegovog imenovanja bio je predsjednik Kyocera Mita China Sales (sada Document Solutions China), a također je obavljao važan posao kao viši generalni direktor Corporate Sales Division u KYOCERA Document Solutions Incorporated, sa sjedištem u Osaki, Japan.

Takuya Marubayashi se vratio u Europu gdje će preuzeti vodstvo aktualnog predsjednika Takahiro Sato i nastaviti jačanje pozicije na području EMEA regije, koja zauzima važno mjesto u korporaciji Kyocera Document Solutions.

Takuya Marubayashi je izjavio: „Imenovanje na poziciju predsjednika kompanije Kyocera Document Solutions EMEA sam prihvatio kao veliku čast i kao veliku odgovornost. Nalazimo se na putu transformacije i uvjeren sam da imamo prave ljude sa stručnim znanjem i iskustvom sa kojima ćemo ostvariti naše strateške ciljeve i održati vodstvo koje ima KYOCERA. Naši saradnici i partnerski odnosi su od vitalnog značaja za kompaniju i ti se odnosi namjeravaju graditi. Oni mogu očekivati najbolju moguću podršku, znanje i proizvode u području dokumenata."

Zadaci za postizanje tih ciljeva u poslovanju su jasni i kompanija će nastaviti sa inovacijama u digitalnom domenu koja se odnosi na upravljanje dokumentima i rješenja.

Kao novi predsjednik, Marubayashi će nastaviti promicati poslovnu strategiju diverzifikacije kompanije u EMEA regiji. "Kao kompanija, KDE će nastaviti širiti naše poslovanje u regijama s novim mogućnostima. Međutim, ono što će ostati od vitalnog značaja jeste korisničko iskustvo koje nas razlikuje od konkurencije u različitim područjima„ zaključio je Takuya Marubayashi.Print
Kategorije:
Tagovi: Kyocera
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x