sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Plustek dobitnik nagrade BLI Winter Award 2020

Jedan od vodećih proizvođača skenera Plustek dobio je nagradu "Winter 2020" na nedavnom izboru testnog laboratorija Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI). BLI testira uredske uređaje dva puta godišnje, ljeti i zimi te nakon strogih testiranja dodjeljuje nagrade proizvodima koji su se pokazali najboljima u posljednjih šest mjeseci. Plustek je dobio priznanje u kategoriji skenera za svoja izvanredna dostignuća u inovacijama.

»Plustek eScan GlobalSearch je idealna ulazna tačka za preuzimanje informacija iz papirnatih dokumenata, digitalizaciju i unošenje rješenja za upravljanje dokumentima,« rekao je Lee Davis, urednik za ispitivanje i analizu skenera i evaluaciju softvera u Keypoint Intelligence – Buyers Lab. »Uređaj je dizajniran da djeluje posebno s lokalnom ili cloud verzijom GlobalSearch-a i omogućava korisnicima da direktno dodaju metapodatke na upravljačku ploču skenera prilikom ulaska dokumenta. Dalje, korisnički se profili mogu prilagoditi tako da ciljaju često ponavljajuće zadatke na odabrane radnike. «

U Bosni i Hercegovini proizvode tajvanskog proizvođača skenera Plustek predstavlja i prodaje Xenon forte d.o.o. Sarajevo. Za više informacija posjetite http://bit.ly/2snx8Kq.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x