sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera preuzima pružatelja ECM rješenja OPTIMAL SYSTEMS

Kyocera Document Solutions Inc. (herein "Kyocera") i OPTIMAL SYSTEMS GmbH (herein "OPTIMAL SYSTEMS") objavili su da su potpisali ugovor 27. decembra 2019. godine koji Kyocera-i omogućuje kupovinu dionica OPTIMAL SYSTEMS. Kyocera nastavlja transformirati korporacije u pružatelja rješenja za upravljanje dokumentima. Pristupanjem OPTIMAL SYSTEMS, proširuje svoju ponudu usluga koja sada uključuje i visokokvalitetno rješenje za upravljanje podacima.

OPTIMAL SYSTEMS jedan je od vodećih njemačkih pružatelja programske podrške za upravljanje sadržajem u preduzećima. Više od 450 uposlenika u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj i Srbiji upravlja rješenjem koje podržava hiljade korisnika, od kojih neki djeluju širom svijeta.

Osnovne kompetencije OPTIMAL SYSTEMS, s gotovo 30 godina iskustva u razvoju softvera, uključuju veliko iskustvo u pružanju ECM rješenja preduzećima u raznim industrijama. Visoke profesionalne vještine, individualizacija i osobna stručnost uposlenika OPTIMAL SYSTEMS pokazali su se posebno vrijednim.

OPTIMAL SYSTEMS nudi širok spektar programskih rješenja i na taj način savršeno zaokružuje Kyocerin poslovni portfelj. Kyocera se nada da će ovo ulaganje kupcima pružiti širi izbor usluga, čime će se otvoriti nove mogućnosti za pristup novim kupcima. OPTIMAL SYSTEMS će ostati nezavisan i nastavit će raditi kao i prije.

Zahvaljujući saradnji, sada možemo ponuditi nove usluge u bilo koje vrijeme, bez obzira na lokaciju - optimalno prilagođeno savjetovanje, uređaje, programsku opremu i usluge koje korisnicima omogućavaju efikasnije upravljanje poslovnim procesima'izjavio je Norihiko Ina, predsjednik korporacije Kyocera Document Solutions Inc.

Karsten Renz, osnivač i izvršni direktor OPTIMAL SYSTEMS GmbH, dodao je: "Uvjereni smo da ćemo s Kyocerom međunarodno brže rasti jer sada možemo Kyocerinim klijentima pružiti dodatno znanje i iskustvo s ECM-om i pomoći im u upravljanju procesima digitalizacije poslovanja. Razvijanje isplativih rješenja usmjerenih na kupca sastavni je dio misije obje korporacije. U skladu s ovom filozofijom, direktor OPTIMAL SYSTEMS i Kyocera savršeno se nadopunjuju."

Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x