sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Produkcijska štampa - prilika za preduzeća svih veličina

Kyocera Document Solutions Europe učestvovat će u virtualnoj emisiji Learn with us, mrežne televizije INKISH, u srijedu, 17. februara, u 15:00 (CET). Tema emisije bit će predstavljanje blagodati Kyocerinog inovativnog inkjet produkcijskog štampača za preduzeća svih veličina. TASKalfa Pro 15000c je izuzetno moćan uređaj i predstavlja najnoviju tehnološku inovaciju jednog od vodećih proizvođača na polju produkcijske štampe.

 Prednosti takvih uređaja u ovom specijalizovanom segmentu obično su koristile samo velika trgovačka i proizvodna preduzeća. Cilj Kyocere je izjednačiti konkurentske uslove za sva preduzeća, a također i omogućiti manjim preduzećima pristup ovoj tehnologiji. Kupcima iz preduzeća svih veličina žele pružiti prihvatljiv način izrade većih serija ispisa, bez obzira jesu li to u transakcijske ili promotivne svrhe.

» Svi su nam kupci podjednako važni, pa ćemo predstaviti produkcijski inkjet štampač TASKalfa Pro 15000c, s obzirom na relativno mali prostor koji zauzima, kao pristupačnog, vrlo produktivnog i izuzetno zahvalnog poslovnog partnera u preduzećima svih veličina,« objasnio je Marcel Ebbenhorst, voditelj odjela produkcijske štampe u Kyocera Document Solutions Europe.

»Inkjet tehnologija predstavlja revoluciju na tržištu produkcijske štampe. Industrija je tražila produktivne i pouzdane proizvode, a obje karakteristike su karakteristične za marku Kyocera. Cilj nam je pružiti takvu tehnologiju svim preduzećima koja puno štampaju«

Uređaj TASKalfa Pro 15000c je nedavno osvojio nagradu »Best in Color for SRA3« Evropskog udruženja za digitalnu štampu. Također se može pohvaliti niskim ukupnim troškovima vlasništva uz održavanje visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Registrujte se za virtualni webinar Inkish mrežne televizije: Primjeren za sva inovativna preduzeća - https://event.webinarjam.com/channel/Kyocera.Print

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x