sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DS416 i DS216play

Snažni NAS serveri za poslovne i kućne korisnike

Synology® Inc najavio je izdavanje DiskStation DS416 i DS216play, NAS poslužitelje namijenjene optimiziranoj obradi zadataka. Dok je DS416 opremljen snažnim hardverom za enkripciju, DS216play može transkodirati 4K video u realnom vremenu. 
»Synology ima za cilj pružiti visoke vrijednosti rješenja za pohranu za privatne i poslovne korisnike. DS416 je dizajniran za pružanje cjelovitog NAS rješenja optimiziranog za šifriranje, osiguravajući tako povoljan poslužitelj za prijenos osjetljivih podataka. DS216play, zahvaljujući svojim snažnim sposobnostima transkodiranja 4K, je visokovrijedni NAS poslužitelj za kućne korisnike,« izjavio je Jonathan Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. 
DS416, NAS poslužitelj bogat mogućnostima i visokih performansi optimiziran za poduzeća i kućnu upotrebu.
Odgovarajući na rastuće potrebe za učinkovitom i šifriranom pohranom, DS416 pruža idealno rješenje za mala i srednja poduzeća i kućne korisnike koji traže obilje mjesta za pohranu bez prevelikog opterećenja njihova IT proračuna. Uz snažan dvojezgreni procesor od 1,4 GHz s namjenskim hardverom za enkripciju, 1 GB RAM-a i dva LAN porta, DS416 je u mogućnosti postići prijenos podataka od 221,05 MB/s brzine čitanja sa RAID 5 konfiguracijom u Windows okruženju, a preko 139.51 MB/s brzine pisanja. DS416 omogućuje brzi prijenos kodiranih podataka do 146,5 MB/s brzine čitanja i 65.85 MB/s pisanja.
DS416 ima tri USB 3.0 porta, uključujući i jedan na prednjoj ploči, što jamči brz pristup i prijenos podataka. Synology jednostavni dizajn omogućuje brzu izmjenu ladica s diskovima bez korištenja alata. Zahvaljujući povezanosti s mrežom, ventilatorom, i diskovnoj redundanciji, ovaj hardverski dizajn jamči vrhunski neprekidni rad i bolju ukupnu pouzdanost.
DS216play, multimedijski optimiziran NAS poslužitelj visoke vrijednosti spreman za 4K UHD kodiranje 
DS216play ima realnom vremenu mogućnosti transkodiranja 1080p H.264 i H.265 4K Ultra HD video, omogućujući vam da usmjerite 4K digitalnu televiziju i filmove na digitalnim medijima igrača, mobilnih telefona i računala, bez potrebe za instaliranjem 3rd party video playera.
Opremljen 1.5 GHz dual-core CPU i 1 GB RAM-a, DS216play donosi prosjek od 107 MB/ s brzine čitanja i 91 MB/s za brzine pisanja uz RAID 1 konfiguraciju u Windows okruženju. Ugrađena jedinica za računanje operacija s pomičnim zarezom dodatno poboljšava korisničko iskustvo reprodukcije multimedijskih sadržaja i izrade preglednih slika. Energetski učinkoviti dizajn DS216play troši samo 15 W u radu i 6,8 W tijekom vremena mirovanja.
DS416 i DS216play rade na operativnom sustavu DiskStation Manager (DSM), koji pruža bogate mogućnosti za povećanje produktivnosti korisnika i pojednostavljenja zadataka, sve na elegantnom korisničkom sučelju optimiziranom za multitasking.  
Synology je nagrađen, dva puta za redom, nagradom "PC Mag Business Choice Award winner", “ i dobio je najviše ocjene u svakom elementu istraživanja, uključujući i pouzdanost, ukupno zadovoljstvo, vrijednost i vjerojatnost za preporučiti.
Za više informacija o DS416 posjetite https://www.synology.com/products/DS416.
Za više informacija o DS216play posjetite https://www.synology.com/products/DS216play.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x