sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS2416+/RS2416RP+

Vrhunska zaštita podataka i integriteta za moderna preduzeća


Synology je predstavio novi RackStation RS2416+/RS2416RP+, NAS server s 12 utora za diskove koji donosi mogućnosti planiranja izrade snimaka te čvrst integritet podataka, nadogradnju u procesu rada uređaja do 24 dodatnih diskova, kao i pouzdan rad, što se u modernim uredima i očekuje.

Uz podršku za Btrfs datotečni sustav RS2416+/RS2416RP+ omogućuje zrcaljenje meta podataka te kontrolne sume, što omogućuje višu razinu dostupnosti i trajnosti podataka. Uređaj automatski izrađuje snimke stanja dokumenata svakih 5 minuta, što poduzećima omogućuje obnovu starijih verzija dokumenata i mapa. S proširenom memorijom moguće je izraditi 256[1] dnevnih, tjednih ili mjesečnih snimka stanja.

»Mala i srednje velika poduzeća trebaju rješenje za pohranu podataka koje s njima raste te istovremeno omogućuje da su starije verzije dokumenata, zapisa i ostalih važnih dokumenata zaštićene od ljudske pogreške ili nepredviđenih hardverskih kvarova. Uz naprednu zaštitu podataka, novi RS2416+/RS2416RP donosi idealno rješenje za pohranu važnih podataka poduzeća,« izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda v poduzeću Synology Inc.

RS2416+/RS2416RP+ je opremljen 4-jezgrenim procesorom s ugrađenom AES-NI hardverskom enkripcijom, 2GB memorije (mogućnost proširenja na do 6GB) te podrškom za read/write optimiziranu SSD priručnu memoriju. Osim standardnih četiri Ethernet ulaza s podrškom za zamjenski način rada i funkcijom Link Aggregation, RS2416RP+ verzija, za osiguravanje maksimalne dostupnosti, uključuje i redundantni sustav napajanja.

RS2416+/RS2416RP+ pokreće DiskStation Manager (DSM), intuitivan i najnapredniji opracijski sustav koji djeluje na temelju web sučelja; donosi velik izbor aplikacija koje omogućuju lakši i produktivniji rad. Synology je od strane čitatelja časopisa PC Pro ocijenjen kao najbolji NAS proizvod godine "The Best NAS Device of 2014". Prema njihovom istraživanju, više od četrvrtine svih NAS proizvoda bili su Syonologyjevi te bi se čak 97% istraživanih pri ponovnom nakupu odlučili za Synology.

Za više informacija o RS2416+/RS2416RP+ posjetite  https://www.synology.com/products/RS2416+.

Print

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x