sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera povećava efikasnost i sigurnost predstavljanjem novog A3 printera

Kyocera Document Solutions Europe predstavila je najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 printer, koji nastavlja ponosnu tradiciju jedne od vodećih kompanija na polju upravljanja dokumentima. Kyocera je stekla reputaciju za pružanje sveobuhvatnog upravljanja i visokokvalitetnog ispisa dokumenata u kompanijama bez narušavanja sigurnosti podataka.

Kyocera je predstavila novi ECOSYS P4060dn A3 crno-bijeli printer

Kyocera Document Solutions Europe je predstavila novi crno-bijeli A3 printer ECOSYS P4060dn. Uređaj nastavlja dugu tradiciju ekološki prihvatljivih ECOSYS uređaja. Ima brzinu ispisa do 60 stranica A4 u minuti, visoku pouzdanost i brzo vrijeme prvog ispisa od 3,8 sekundi.Kyocera predstavila novu seriju kompaktnih A4 crno-bijelih uređaja

ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn i ECOSYS P3155dn kombinuju visoku produktivnost i trajnost. U poređenju sa svojim prethodnicima, ističu se redizajniranim dizajnom i poboljšanim funkcionalnostima, donoseći još bolje korisničko iskustvo.

Kyocera TASKalfa 3252ci s novom tehnologijom tonera


KYOCERA TASKalfa 3252ci i TASKalfa 2552ci su prvi od mnogih koje je Kyocera pripremila za ovu jesen. Uprkos slabijim performansama, uređaji donose mnoge napredne karakteristike vrhunskih TASKalfa modela koji će biti predstavljeni u nastavku godine, uključujući i novu tehnologiju tonera i briljantni ispis u boji.

KYOCERA dobila priznanje “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 štampača i multifunkcijskih uređaja

Njemačka organizacija iF International Forum Design GmbH je dodijelila priznanja “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 kolor štampača i multifunkcijskih uređaja Kyocera, koji su namijenjeni za radne grupe. To su uređaji brzine ispisa od 30 do 40 stranica u minuti, sa uvjerljivo visokom produktivnošću i prilagodljivim rješenjima za optimizaciju radnih tokova dokumenata.
RSS