sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS819

Prvi NAS server serije "Value" je namijenjen za instalaciju u serverske ormare i donosi Snapshot tehnologiju.

Tajvanski proizvođač NAS Synology servera predstavio je RackStation RS819 - kompaktan i nadogradiv NAS server s četiri utora za diskove za ugradnju u serverske ormare. RS819 je prvi RackStation Value serije koji nudi najmoderniju tehnologiju snimanja. Namijenjen je radnim grupama u preduzećima za efikasno upravljanje, dijeljenje, sihronizaciju i izradu sigurnosnih kopija podataka.

»Za rastuće radne grupe s ograničenim budžetom, postavljanje efikasnog plana za zaštitu i izradu sigurnosnih kopija podataka obično nije prioritet, što u slučaju kvara servera može dovesti do katastrofalnih gubitaka«, rekao je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. »S izborom novog 64-bitnog i četverojezgrenog procesora, s ponosom možemo ponuditi RS819, naš prvi RackStation u Value seriji s najmodernijom tehnologijom koja donosi jednostavna rješenja za zaštitu podataka.«

Kućište dubine 30 cm

RS819 dolazi u kompaktnom kućištu koje je dizajnirano za ugradnju u serverske ormare, 1U visine i sa četiri utora za ugradnju diskova. Zbog malog oblika idealan je izbor za kompanije s malim prostorom, budući da je dubina kućišta samo oko 30 cm i jednostavnom ugradnjom.

Važne funkcije RS819 uključuju:

  • 64-bitni četvero-jezgreni procesor s 2 GB DDR4 memorije
  • Više od 224 MB/s protoka kod čitanja šifriranih podataka
  • Napredni sistem datoteka Btrfs nudi 4.096 snimaka na nivou sistema i 256 na nivou dijeljene mape
  • Mogućnost nadogradnje kapaciteta do 112 TB uz pomoć jedne RX418 jedinice za proširenje

Operativni sistem Synology DiskStation Manager

RS819 pokreće DiskStation Manager, napredni i intuitivni operativni sistem NAS Synology servera. Opremljen je širokim rasponom aplikacija koje preduzećima pomažu da značajno povećaju sigurnost podataka i efikasnost rada. Synology je također primio brojne medijske nagrade. Između ostalog, može se pohvaliti najvišim ocjenama na desetom TechTarget Quality Awards istraživanju koje je dobio za NAS servere srednje klase i izbor PCMag Readers 'Choice Award, koji je dobio osmu godinu za redom.

Za više informacija o RS819, posjetite  https://bit.ly/2WZDyci.


Print
Kategorije:
Ocijeni:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x