sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je dobila šest BLI nagrada: 2019 Summer Choice

Kyocera Document Solutions, jedna od vodećih kompanija za upravljanje dokumentima, objavila je da je za multifunkcijske uređaje visokog kvaliteta prema istraživanju Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) dobila priznanje za 2019. godinu za 2019 Summer Choice. Tu se ubrajaju Kyocera uređaji u boji TASKalfa 6053ci, 4053ci, 3253ci i crno-bijeli uređaji TASKalfa 6003i, 5003i i 4003i.

BLI testira kancelarijske uređaje dva puta godišnje, ljeti i zimi te dodjeljuje nagrade uređajima koji su se pokazali najboljim tokom rigoroznog postupka testiranja.

Pouzdanost nije ništa novo za Kyocera-u

George Mikolay, voditelj testiranja u Keypoint Intelligence – Buyers Lab, rekao je: "Priča o Kyoceri počinje pouzdanošću. Kroz cijelo razdoblje testiranja - napravljeno je gotovo 600.000 otisaka - uređaji su imali samo tri zastoja."

Uređaji su ocijenjeni "izvanrednim" zahvaljujući brojnim funkcionalnostima i prednostima, uključujući performanse, pouzdanost, konzistentan kvalitet slike.

Testirani uređaji, koji također podržavaju upotrebu jedinstvene Kyocera razvojne platforme HyPAS, omogućuju integraciju s prilagođenim tokovima rada, pomažući u pojednostavljenju složenih zadataka, povećavaju sigurnost i smanjuju troškove upravljanja dokumentima.

&"Pečat izvrsnosti također odaje počast prošlogodišnjem najpouzdanijem brendu u oblasti multifunkcijskihuređaja u boji 2018-2021 “, dodao je Mikolay. Ovo priznanje, koje je dodijelio i BLI, pomoglo je učvršćivanju Kyocera pozicije kao vodećeg brenda na polju multifunkcijskih uređaja u boji.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je je na području upravljanju dokumentima mjesto gdje možete dobiti sve na jednom mjestu za industriju upravljanja dokumentima. S jednostavnim alatima i neuporedivim poznavanjem polja, pregledavaju nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrano mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis svojih proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području printera, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem, tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o uredskoj opremi, postalo je cjelokupan resurs podataka u industriji. U tržištu koji se neprestano mijenja, mijenjamo se i mi sa njim.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Pick je u struci jedinstven i nagrade su zaslužene, budući da su uređaji podvrgnuti dubinskom pregledu, uključujući i opsežne testove izdržljivosti i procjene ključnih karakteristika, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi test prima Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended i naš certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji uvršteni su u kandidate za Izbor (Pick).


Print
Kategorije:
Ocijeni:
4.0

Please login or register to post comments.

Vaše ime
Vaš e-mail
Subjekt
Upišite poruku...
x