sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA izabrana za najboljeg ponuđača usluga ispisa i kopiranja u Njemačkoj

Kyocera Document Solutions Njemačka, podružnica jedne od vodećih kompanija u području rješenja za upravljanje dokumentima Kyocera Document Solutions Europe BV, je u Njemačkoj izabrana kao najbolji pružatelj rješenja za ispis i kopiranje.

Synology pruža širu podršku s uslugom Synology Replacement Service

Synology je objavio proširenu verziju podrške za svoje NAS proizvode sa Synology Replacement Service (SRS), koji omogućava zamjenu neispravnih uređaja već sljedeći radni dan.

Synology poziva na beta testiranje Synology Cloud2

Synology poziva korisnike na beta testiranje Synology Cloud2 (Synology C2). To je nova, pionirska usluga, koja ima za cilj optimizirati iskustvo kopiranja sa Synology NAS servera na javni prostor za skladištenje u oblaku.

Norihiko Ina novi predsjednik Kyocera Document Solutions Inc.

Norihiko Ina preuzima prestižnu poziciju 01. aprila 2017. godine kada će zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Takashi Kukija, koji će djelovati kao potpredsjednik.

KYOCERA dobila priznanje "iF DESIGN AWARD 2017" za četiri uređaja

KYOCERA Document Solutions sa zadovoljstvom objavljuje da je s četiri nova modela A4 multifunkcijska Ecosys uređaja M5526cdw, P5026cdw, M2640idw i P2040dw, osvojila nagradu "iF DESIGN AWARD 2017" koju dodjeljuje International Forum Design.

RSS
First891011121314151617Last