sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology pruža širu podršku s uslugom Synology Replacement Service

Synology je objavio proširenu verziju podrške za svoje NAS proizvode sa Synology Replacement Service (SRS), koji omogućava zamjenu neispravnih uređaja već sljedeći radni dan.

Synology poziva na beta testiranje Synology Cloud2

Synology poziva korisnike na beta testiranje Synology Cloud2 (Synology C2). To je nova, pionirska usluga, koja ima za cilj optimizirati iskustvo kopiranja sa Synology NAS servera na javni prostor za skladištenje u oblaku.

Norihiko Ina novi predsjednik Kyocera Document Solutions Inc.

Norihiko Ina preuzima prestižnu poziciju 01. aprila 2017. godine kada će zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Takashi Kukija, koji će djelovati kao potpredsjednik.

KYOCERA dobila priznanje "iF DESIGN AWARD 2017" za četiri uređaja

KYOCERA Document Solutions sa zadovoljstvom objavljuje da je s četiri nova modela A4 multifunkcijska Ecosys uređaja M5526cdw, P5026cdw, M2640idw i P2040dw, osvojila nagradu "iF DESIGN AWARD 2017" koju dodjeljuje International Forum Design.

KYOCERA među 100 najinovativnijih preduzeća

Kyocera je već treću godinu zaredom na listi organizacija s najviše prijavljenih patenata i globalnim uticajem istraživačke kuće Clarivate Analytics uvršteno

Clarivate Analytics, svjetski pružatelj rješenja za stjecanje poslovnih informacija rangirao je korporaciju Kyocera među 100 najinovativnijih poduzeća u 2016. godini. Nagradu za velik broj patenata i ukupni utjecaj na globalnom razvoju u posljednjih godinu dana je Kyocera dobila treći put zaredom.

RSS
First9101112131415161718Last