sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology® predstavlja DiskStation DS3617xs

Centralizovana dokumentacija, direktno sa radnog mjesta

Synology® Inc. je predstavio DiskStation DS3617xs, NAS server s 12 ulaza do maksimalno 36 diskova. Uređaj visokih performansi s preko 2,358 MB/s brzine za čitanje i omogućuje brzu implementaciju i podršku velikim preduzećima.

Synology® službeno najavio nove alate za grupni rad

Synology® Inc. najavio službeno izdanje tri aplikacije za podršku grupnom radu: Office, Calendar i Chat.

32. Kyoto Prize: Inamori Foundation objavila ovogodišnje dobitnike nagrada iz područja robotike, medicine i filozofije

Roboticist Dr. Takeo Kanade, medicinski naučnik Dr. Tasuku Honjo i filozof Dr. Martha Craven Nussbaum su osvojili Kyoto nagradu za svoje životno djelo u bivšem carskom gradu. Ova nagrada koja je, uz Nobelovu, jedna od najprestižnijih svjetskih nagrada, slavi životni rad istraživača i mislilaca, koji su napravili značajan doprinos u nauci i kulturi.

Predstavljamo FS3017 – prvi Synology NAS isključivo za SSD diskove

Unaprijedite Vaše poslovanje

Synology predstavlja FlashStation FS3017, pionirski proizvod firme sa sasvim novom all-flash serijom. S mogućnosti upotrebe preko 200,000 IOPS i ispisom 4k rezolucije sa osposobljenom RDMA tehnologijom. FS3017 je idealan za analizu velikih količina podataka, video post produkcije, virtualizacije i rukovanje sa zahtjevnim bazama podataka aplikacija, koje zahtijevaju visok nivo IOPS i nisku latenciju.

BLI preporučuje TASKALFU 3252CI

KYOCERA Document Solutions Inc., jedna od vodećih svjetskih kompanija za dokumentacijska rješenja, objavljuje da je BLI ( Buyers Laboratory LLC ) potvrdio KYOCERA TASKalfu 3252ci kao “visoko preporučljiv i pouzdan uređaj ” u 2016. godini.

RSS
First11121314151617181920Last