sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Predstavljamo FS3017 – prvi Synology NAS isključivo za SSD diskove

Unaprijedite Vaše poslovanje

Synology predstavlja FlashStation FS3017, pionirski proizvod firme sa sasvim novom all-flash serijom. S mogućnosti upotrebe preko 200,000 IOPS i ispisom 4k rezolucije sa osposobljenom RDMA tehnologijom. FS3017 je idealan za analizu velikih količina podataka, video post produkcije, virtualizacije i rukovanje sa zahtjevnim bazama podataka aplikacija, koje zahtijevaju visok nivo IOPS i nisku latenciju.

BLI preporučuje TASKALFU 3252CI

KYOCERA Document Solutions Inc., jedna od vodećih svjetskih kompanija za dokumentacijska rješenja, objavljuje da je BLI ( Buyers Laboratory LLC ) potvrdio KYOCERA TASKalfu 3252ci kao “visoko preporučljiv i pouzdan uređaj ” u 2016. godini.

Synology najavio izlazak VPN Plus Beta

Snažno i intuitivno upravljanje privatnom mrežom

VPN Plus je dostupan u beta verziji za testiranje na Synology Router RT1900ac. Odlikuje ga intuitivno korisničko iskustvo, lako upravljanje i širok izbor alata za detaljne postavke i pristup monitoru.

Novi crno-bijeli Kyocera multifunkcijski uređaji

Kyocera Document Solutions je pokrenula novu seriju crno-bijelih ECOSYS multifunkcijskih uređaja. Uređaji su kompaktno dizajnirani i namijenjeni za korištenje u malim i srednjim preduzećima.

Synology je objavio DSM 6.1 beta

Synology je objavio rezultate operativnog sistema DiskStation Manager (DSM) 6.1 i više dodatnih programa. Istovremeno poziva sve korisnike da testiraju novosti te učestvuju u procesu razvoja. 

RSS
First12131415161718192021Last