sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je preimenovao mobilnu aplikaciju DS download u DS get

Synology Inc. je objavio da će, kako bi uskladio naziv s uputama internet trgovine Apple App Store, promijeniti ime mobilne aplikacije DS download u DS get. 

Synology pozvao korisnike na Beta testiranje 8 programa

Synology Inc. je objavio izlazak beta verzija programa te poziva sve zainteresovane korisnike da učestvuju u testiranju i tako pomognu pri razvoju Synologyjeve programske podrške.

Synology je predstavio RackStation RS3617xs+, RS3617RPxs i RS217

Pouzdan server za arhiviranje podataka i upravljanje programa za rastuća preduzeća

Snažan server, namijenjen za ugradnju u komunikacijske ormare, rastućim preduzećima donosi nadogradnju koja omogućuje bržu obradu i poboljšan kvalitet podataka.

Kyocera je predstavila Fleet Services rješenje

Moćan alat za udaljeno upravljanje i održavanje

Kyocera Document Solutions je predstavila novi alat za upravljanje i održavanje uređaja - Kyocera Fleet Services. Web rješenje djeluje u cloudu te omogućuje trgovcima i servisnim partnerima udaljeni nadzor, upravljanje i održavanje mrežnih uređaja za ispisivanje, koji su instalirani kod kupaca.

Kyocera predstavila 10 novih multifunkcijskih uređaja

Novi A3 višenamjenski uređaji pomažu kompanijama uštedjeti resurse

Kyocera predstavila pet novih kolor i pet novih crno-bijelih A3 multifunkcionalnih uređaja. Funkcionalnosti novih TASKalfa uređaja prilagođene su za podršku uspješnih radnih tokova dokumenata. Oni su namijenjeni za kompanije i radne skupine svih veličina.

RSS
First15161718192021222324Last