sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio Synology DS216j

Snažno i pristupačno kućno spremište za sve vrste medijskih sadržaja

Synology je predstavio DiskStation DS216j, NAS server koji je namijenjen za prijenos multimedijskih sadržaja u udobnosti doma, a pruža kvalitetno dijeljenje datoteka i backup podataka. Pokreće ga dvojezgreni procesor s koprocesorom za izračunavanje operacija s pokretnim zarezom (FPU). Zato je DS216j s prostorom za ugradnju dva tvrda diska, idealan za kućne korisnike koji trebaju pouzdan i efikasan kućni server s niskom potrošnjom energije.
 

KYOCERA dobila priznanje “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 štampača i multifunkcijskih uređaja

Njemačka organizacija iF International Forum Design GmbH je dodijelila priznanja “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 kolor štampača i multifunkcijskih uređaja Kyocera, koji su namijenjeni za radne grupe. To su uređaji brzine ispisa od 30 do 40 stranica u minuti, sa uvjerljivo visokom produktivnošću i prilagodljivim rješenjima za optimizaciju radnih tokova dokumenata.

Gama System eDocs 5 – integracija sa multifunkcijskim uređajima Kyocera

Rješenje upravljanja dokumentima koje impresionira jednostavnošću upotrebe

Preduzeće Gama System je predstavilo novu verziju svojeg naprednog dokumentnog sistema Gama System eDocs 5. Pored izvanrednih mogućnosti, novu verziju odlikuje prije svega jednostavnost i prijatnost upotrebe. U saradnji sa preduzećem Xenon forte su razvili intuitivno programsko sučelje za multifunkcijske uređaje Kyocera, koje korisnicima rješenja dodatno pojednostavljuje rad.

Kyocera dobitnik nagrade GOOD DESIGN AWARD 2015 za seriju A4 kolor uređaja

Novi A4 multifunkcijski uređaji, TASKalfa 406ci (40 str/min) i TASKalfa 356ci (35 str/min) su dobili dizajnersko priznanje Good Design Award 2015. Testna komisija JDP je za testirane proizvode dala posebne preporuke i istakla iskoristivost i jednostavnost upotrebe uređaja. Priznanje dodeljuje japanska fondacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Kyocerini revolucionarni A4 uređaji

Prva serija A4 multifunkcionalnih uređaja sa mogućnostima A3 uređaja

Kyocerini novi A4 kolor uređaji TASKalfa 406ci, 356ci i 306ci donose superiorne mogućnosti rada sa papirom i obrade dokumenata, koje su do sada bile rezervirane za mnogo veće i skuplje A3 uređaje. Namijenjeni su prije svega organizacijama koje imaju skromne budžete i veće potrebe za funkcionalnijim radom sa A4 formatom papira.

RSS
First16171819202122232425