sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI preporučuje TASKALFU 3252CI

KYOCERA Document Solutions Inc., jedna od vodećih svjetskih kompanija za dokumentacijska rješenja, objavljuje da je BLI ( Buyers Laboratory LLC ) potvrdio KYOCERA TASKalfu 3252ci kao “visoko preporučljiv i pouzdan uređaj ” u 2016. godini.

Synology najavio izlazak VPN Plus Beta

Snažno i intuitivno upravljanje privatnom mrežom

VPN Plus je dostupan u beta verziji za testiranje na Synology Router RT1900ac. Odlikuje ga intuitivno korisničko iskustvo, lako upravljanje i širok izbor alata za detaljne postavke i pristup monitoru.

Novi crno-bijeli Kyocera multifunkcijski uređaji

Kyocera Document Solutions je pokrenula novu seriju crno-bijelih ECOSYS multifunkcijskih uređaja. Uređaji su kompaktno dizajnirani i namijenjeni za korištenje u malim i srednjim preduzećima.

Synology je objavio DSM 6.1 beta

Synology je objavio rezultate operativnog sistema DiskStation Manager (DSM) 6.1 i više dodatnih programa. Istovremeno poziva sve korisnike da testiraju novosti te učestvuju u procesu razvoja. 

Kyocera Document Solutions dobila naziv "Major Player" u istraživanju IDC MARKETSCAPE: Worldwide Document Services 2016

Korporacija KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih kompanija na području dokumentacijskih rješenja, u zadnjem istraživanju IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment* dobila je naziv »Major player«.

RSS
First16171819202122232425Last