sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DS416slim

Ogromni potencijal u malom pakovanju

Dizajniran je za kućne korisnike i profesionalce koji trebaju kompaktno, energetski štedljivo i lako prenosivo rješenje za pohranu podataka. U njega je moguće umetnuti do četiri 2,5-inčna hard diska ukupnog kapaciteta od 8TB.

BLI preporučuje KYOCERA TASKalfa 406ci

KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih kompanija u oblasti rješenja za upravljanje dokumentima, na ispitivanju testnog laboratorija Buyers Lab (BLI) nagrađena je kao "Highly Recommended" i "Highly Reliable" za multifunkcionalni uređaj Kyocera TASKalfa 406ci.

IDC je uvrstio Kyocera-u među glavne igrače

Kyocera Document Solutions je u IDC-jevom istraživanju MarketScape: Usluge za upravljanje tokovima dokumenata 2015. (SAD, Zapadna Europa, Azija/Pacifik), uvrštena među glavne igrače (Major Player).

Synology je objavio službeni izlazak DiskStation Manager 6.0

Redefinišite cijelo poslovanje alatima za učešće u privatnom oblaku, održavanjem sistema koji neće prekidati rad kao i brzim načinom oporavka sistema nakon prekida rada.

Synology je objavio službeni izlazak DiskStation Manager (DSM) 6.0, najnoviju verziju nagrađivanog NAS operativnog sistema. DSM 6.0 označava početak nove ere za Synoloqy DiskStation i RackStation proizvode, šireći svoju ulogu u profesionalnom okruženju s nizom alata za virtualizaciju, replikaciju podataka i produktivnosti alata.

Synology je predstavio Synology DS216j

Snažno i pristupačno kućno spremište za sve vrste medijskih sadržaja

Synology je predstavio DiskStation DS216j, NAS server koji je namijenjen za prijenos multimedijskih sadržaja u udobnosti doma, a pruža kvalitetno dijeljenje datoteka i backup podataka. Pokreće ga dvojezgreni procesor s koprocesorom za izračunavanje operacija s pokretnim zarezom (FPU). Zato je DS216j s prostorom za ugradnju dva tvrda diska, idealan za kućne korisnike koji trebaju pouzdan i efikasan kućni server s niskom potrošnjom energije.
 

RSS
First16171819202122232425