sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology predstavio DiskStation DS116

Otkrijte prednosti pristupa podacima sa bilo kojeg mjesta i pojednostavite svoje poslovanje

Kompanija Synology Inc. predstavila novi Synology DS116. Ovaj kompaktni 1-bay NAS server sa sveobuhvatnim funkcijama pokreće dual-core procesor sa impresivnim mogućnostima. DS116 predstavlja jedan od najboljih izbora za kućne korisnike i male radne grupe koje trebaju ekonomično rešenje za arhiviranje podataka i širok spektar dodatnih opcija, kao što su dijeljenje datoteka i softver za zajednički rad.

Synology predstavio DiskStation DS416play

Novo poboljšano korisničko iskustvo u kućama i kreativnim poslovnim okruženjima.

NAS server, sa prostorom za četiri diska, pokreće ga 1,6 GHz dual-core procesor, koji može da se ubrza do 2.48 GHz. DS416play radi na operativnom sistemu DiskStation Manager (DSM), najnaprednijem i intuitivnom operativnom sistemu za NAS uređaje.

Synology najbolji među sistemima za arhiviranje prema istraživanju TechTarget

Synologyjevi NAS serveri dobili su najvišu ukupnu ocjenu i nadmašili su priznate proizvođače rješenja za arhiviranje, uključujući HPE, NetApp, EMC, Dell i IBM.

Synology je objavio izlazak beta verzije Synology Router Managera (SRM) 1.1

Siguran i inteligentan način upravljanja mrežom

Synology je objavio izlazak beta verzije Synology Router Managera (SRM) 1.1. Tri korisnika koji će testirati beta program i pružiti najkorisniju pomoć bit će nagrađeni Synology Synology Routerom RT1900ac.

Synology predstavio DS916 +

Poslovnim korisnicima pruža izuzetne performanse i fleksibilnu skalabilnost.

DS916+ je dizajniran da zadovolji potrebe profesionalnih NAS korisnika. Sa snažnim četverojezgrenim procesorom osigurava brzu obradu i kodiranje podataka. DS916 + je dostupan u dvije verzije s 2 GB ili 8 GB RAM-a, skalabilnošću do devet driveova.

RSS
First19202122232425262728Last