sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS716+

Synology DiskStation DS-716+ je namijenjen malim i srednjim firmama koje potrebuju jak i visoko efikasan server za pohranu i kodiranje podataka te upravljanje aplikacijama. Idealan je za zahtjevne korisnike čije potrebe obuhvataju širok izbor programa ali i file server koji je sposoban simultano obavljati veliki broj zadataka u zaštićenom okruženju.

Novi Synology Surveillance Station 7.1

Novo rješenje pruža dublje i intenzivnije iskustvo kontrole

Surveillance Station 7.1, donosi racionalniji i efikasniji dizajn, radi u realnom vremenu RTSP (Real-Time Streaming Protocol), pruža podršku za emitiranje više prijemnika (multicast) i ima poboljšane mogućnosti za upozorenje i informiranje. .

Synology je predstavio DiskStation Manager 6.0 Beta

Novi operativni sistem pomiče granice upotrebe NAS servera

DiskStation Manager 6.0 Beta je 64-bitni sustav optimiziran za velike poslužitelje s više RAM-a, i bit će dobrodošao kod onih korisnika koji ulažu u virtualizaciju svojih IT resursa. Pojedinačno DiskStation ili RACKSTATION će u budućnosti pokretati više virtualnih sustava DSM što će omogućiti jednostavnu migraciju podataka između njih.

Synology je predstavio DS416 i DS216play

Snažni NAS serveri za poslovne i kućne korisnike

Synology DiskStation DS-416 in DS216play su najnoviji modeli NASSynology poslužitelja. Dok je DS416 opremljen snažnim hardverom za enkripciju, DS216play može transkodirati 4K video u realnom vremenu.

Synology je predstavio RackStation RS2416+/RS2416RP+

Vrhunska zaštita podataka i integriteta za moderna preduzeća

RackStation RS2416+/RS2416RP+ pruža idealno rješenje za pohranu važnih podataka poduzeća. Synology je od strane čitatelja PC Pro ocijenjen kao najbolji proizvod godine "The Best NAS Device of 2014". Prema njihovom istraživanju, više od četrvrtine svih NAS proizvoda bili su Syonologyjevi te bi se čak 97% istraživanih pri ponovnom nakupu odlučilio za Synology.

RSS
First18192021222324252627