sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA dobila priznanje “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 štampača i multifunkcijskih uređaja

Njemačka organizacija iF International Forum Design GmbH je dodijelila priznanja “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 kolor štampača i multifunkcijskih uređaja Kyocera, koji su namijenjeni za radne grupe. To su uređaji brzine ispisa od 30 do 40 stranica u minuti, sa uvjerljivo visokom produktivnošću i prilagodljivim rješenjima za optimizaciju radnih tokova dokumenata.

Gama System eDocs 5 – integracija sa multifunkcijskim uređajima Kyocera

Rješenje upravljanja dokumentima koje impresionira jednostavnošću upotrebe

Preduzeće Gama System je predstavilo novu verziju svojeg naprednog dokumentnog sistema Gama System eDocs 5. Pored izvanrednih mogućnosti, novu verziju odlikuje prije svega jednostavnost i prijatnost upotrebe. U saradnji sa preduzećem Xenon forte su razvili intuitivno programsko sučelje za multifunkcijske uređaje Kyocera, koje korisnicima rješenja dodatno pojednostavljuje rad.

Kyocera dobitnik nagrade GOOD DESIGN AWARD 2015 za seriju A4 kolor uređaja

Novi A4 multifunkcijski uređaji, TASKalfa 406ci (40 str/min) i TASKalfa 356ci (35 str/min) su dobili dizajnersko priznanje Good Design Award 2015. Testna komisija JDP je za testirane proizvode dala posebne preporuke i istakla iskoristivost i jednostavnost upotrebe uređaja. Priznanje dodeljuje japanska fondacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Kyocerini revolucionarni A4 uređaji

Prva serija A4 multifunkcionalnih uređaja sa mogućnostima A3 uređaja

Kyocerini novi A4 kolor uređaji TASKalfa 406ci, 356ci i 306ci donose superiorne mogućnosti rada sa papirom i obrade dokumenata, koje su do sada bile rezervirane za mnogo veće i skuplje A3 uređaje. Namijenjeni su prije svega organizacijama koje imaju skromne budžete i veće potrebe za funkcionalnijim radom sa A4 formatom papira.

Synology je predstavio mrežni video snimač NVR216

Synology NVR-216 je mrežni videosnimač sa proširivim prostorom za pohranu nadzornih snimaka koji je pomoću mobilne aplikacije dostupan sa bilo kojeg mjesta. To je kompaktno i cjelovito rješenje za pračenje uživo, promjenu postavki IP nadzornih kamera i pregledavanje snimaka bez upotrebe osobnog računara.

RSS
First20212223242526272829