sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS216

Multifunkcijski i moćni NAS server – pogodan za mala preduzeća i radne grupe

Synology DiskStation DS216, NAS server sa dva utora za diskove je idealan za upotrebu u malim preduzećima ili radnim grupama. Pokreće ga dual-core procesor, a opremljen je s 512 MB DDR3 memorije.DS216, s brzinom čitanja i pisanja više od 111 MB/s u RAID 1 konfiguraciji u Windows okruženju, daleko nadilazi svoje prethodnike.

Synology je predstavio Router RT1900ac

Za inteligentnu i brzu mrežu

Synology je stvorio čvrste temelje u području pohrane podataka, ali sada, s predstavljanjem Router Synology RT1900ac ulazi u cijeli novi svijet mrežnih uređaja.

Synology je predstavio DiskStation DS716+

Synology DiskStation DS-716+ je namijenjen malim i srednjim firmama koje potrebuju jak i visoko efikasan server za pohranu i kodiranje podataka te upravljanje aplikacijama. Idealan je za zahtjevne korisnike čije potrebe obuhvataju širok izbor programa ali i file server koji je sposoban simultano obavljati veliki broj zadataka u zaštićenom okruženju.

Novi Synology Surveillance Station 7.1

Novo rješenje pruža dublje i intenzivnije iskustvo kontrole

Surveillance Station 7.1, donosi racionalniji i efikasniji dizajn, radi u realnom vremenu RTSP (Real-Time Streaming Protocol), pruža podršku za emitiranje više prijemnika (multicast) i ima poboljšane mogućnosti za upozorenje i informiranje. .

Synology je predstavio DiskStation Manager 6.0 Beta

Novi operativni sistem pomiče granice upotrebe NAS servera

DiskStation Manager 6.0 Beta je 64-bitni sustav optimiziran za velike poslužitelje s više RAM-a, i bit će dobrodošao kod onih korisnika koji ulažu u virtualizaciju svojih IT resursa. Pojedinačno DiskStation ili RACKSTATION će u budućnosti pokretati više virtualnih sustava DSM što će omogućiti jednostavnu migraciju podataka između njih.

RSS
First20212223242526272829