sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA dobila priznanje “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 štampača i multifunkcijskih uređaja

Njemačka organizacija iF International Forum Design GmbH je dodijelila priznanja “iF DESIGN AWARD 2016” za sedam A4 kolor štampača i multifunkcijskih uređaja Kyocera, koji su namijenjeni za radne grupe. To su uređaji brzine ispisa od 30 do 40 stranica u minuti, sa uvjerljivo visokom produktivnošću i prilagodljivim rješenjima za optimizaciju radnih tokova dokumenata.

Kyocera dobitnik nagrade GOOD DESIGN AWARD 2015 za seriju A4 kolor uređaja

Novi A4 multifunkcijski uređaji, TASKalfa 406ci (40 str/min) i TASKalfa 356ci (35 str/min) su dobili dizajnersko priznanje Good Design Award 2015. Testna komisija JDP je za testirane proizvode dala posebne preporuke i istakla iskoristivost i jednostavnost upotrebe uređaja. Priznanje dodeljuje japanska fondacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Kyocerini revolucionarni A4 uređaji

Prva serija A4 multifunkcionalnih uređaja sa mogućnostima A3 uređaja

Kyocerini novi A4 kolor uređaji TASKalfa 406ci, 356ci i 306ci donose superiorne mogućnosti rada sa papirom i obrade dokumenata, koje su do sada bile rezervirane za mnogo veće i skuplje A3 uređaje. Namijenjeni su prije svega organizacijama koje imaju skromne budžete i veće potrebe za funkcionalnijim radom sa A4 formatom papira.

Novi Synology Surveillance Station 7.1

Novo rješenje pruža dublje i intenzivnije iskustvo kontrole

Surveillance Station 7.1, donosi racionalniji i efikasniji dizajn, radi u realnom vremenu RTSP (Real-Time Streaming Protocol), pruža podršku za emitiranje više prijemnika (multicast) i ima poboljšane mogućnosti za upozorenje i informiranje. .

Synology je predstavio DS416 i DS216play

Snažni NAS serveri za poslovne i kućne korisnike

Synology DiskStation DS-416 in DS216play su najnoviji modeli NASSynology poslužitelja. Dok je DS416 opremljen snažnim hardverom za enkripciju, DS216play može transkodirati 4K video u realnom vremenu.

RSS
12345