sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Predstavljamo FS3017 – prvi Synology NAS isključivo za SSD diskove

Unaprijedite Vaše poslovanje

Synology predstavlja FlashStation FS3017, pionirski proizvod firme sa sasvim novom all-flash serijom. S mogućnosti upotrebe preko 200,000 IOPS i ispisom 4k rezolucije sa osposobljenom RDMA tehnologijom. FS3017 je idealan za analizu velikih količina podataka, video post produkcije, virtualizacije i rukovanje sa zahtjevnim bazama podataka aplikacija, koje zahtijevaju visok nivo IOPS i nisku latenciju.

Synology je objavio DSM 6.1 beta

Synology je objavio rezultate operativnog sistema DiskStation Manager (DSM) 6.1 i više dodatnih programa. Istovremeno poziva sve korisnike da testiraju novosti te učestvuju u procesu razvoja. 

Synology je predstavio DS416slim

Ogromni potencijal u malom pakovanju

Dizajniran je za kućne korisnike i profesionalce koji trebaju kompaktno, energetski štedljivo i lako prenosivo rješenje za pohranu podataka. U njega je moguće umetnuti do četiri 2,5-inčna hard diska ukupnog kapaciteta od 8TB.

Synology je objavio službeni izlazak DiskStation Manager 6.0

Redefinišite cijelo poslovanje alatima za učešće u privatnom oblaku, održavanjem sistema koji neće prekidati rad kao i brzim načinom oporavka sistema nakon prekida rada.

Synology je objavio službeni izlazak DiskStation Manager (DSM) 6.0, najnoviju verziju nagrađivanog NAS operativnog sistema. DSM 6.0 označava početak nove ere za Synoloqy DiskStation i RackStation proizvode, šireći svoju ulogu u profesionalnom okruženju s nizom alata za virtualizaciju, replikaciju podataka i produktivnosti alata.

Synology je predstavio Synology DS216j

Snažno i pristupačno kućno spremište za sve vrste medijskih sadržaja

Synology je predstavio DiskStation DS216j, NAS server koji je namijenjen za prijenos multimedijskih sadržaja u udobnosti doma, a pruža kvalitetno dijeljenje datoteka i backup podataka. Pokreće ga dvojezgreni procesor s koprocesorom za izračunavanje operacija s pokretnim zarezom (FPU). Zato je DS216j s prostorom za ugradnju dva tvrda diska, idealan za kućne korisnike koji trebaju pouzdan i efikasan kućni server s niskom potrošnjom energije.
 

RSS
123456