sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA dobila priznanje "iF DESIGN AWARD 2017" za četiri uređaja

KYOCERA Document Solutions sa zadovoljstvom objavljuje da je s četiri nova modela A4 multifunkcijska Ecosys uređaja M5526cdw, P5026cdw, M2640idw i P2040dw, osvojila nagradu "iF DESIGN AWARD 2017" koju dodjeljuje International Forum Design.

KYOCERA među 100 najinovativnijih preduzeća

Kyocera je već treću godinu zaredom na listi organizacija s najviše prijavljenih patenata i globalnim uticajem istraživačke kuće Clarivate Analytics uvršteno

Clarivate Analytics, svjetski pružatelj rješenja za stjecanje poslovnih informacija rangirao je korporaciju Kyocera među 100 najinovativnijih poduzeća u 2016. godini. Nagradu za velik broj patenata i ukupni utjecaj na globalnom razvoju u posljednjih godinu dana je Kyocera dobila treći put zaredom.

Synology predstavio novi DiskStation Manager 6.1

Izlaz DSM 6.1 predstavlja nov veliki iskorak u razvoju naprednih operativnih sistema za NAS servere. Nove karakteristike omogućuju Synology NAS serverima da djeluju kao jedan server i predstavljaju centralni uređaj na kojem se temelji IT strategija preduzeća.

Synology je predstavio RackStation RS18017xs+, RS4017xs+, Expansion Unit RX2417sas i RX1217sas

Visoko skalabilan NAS dizajniran za virtualizaciju, aplikacije s velikom količinom podataka i neprekidan rad

Nadogradnje snažnih NAS servera, namijenjenih ugradnji u komunikacijske ormare omogućuju veće brzine obrade podataka i fleksibilnu skalabilnost preduzećima u razvoju.

Novi Synology Surveillance Station 8.0

Optimalne performanse i pametna tehnologija istovremenog streaminga

Synology® Inc je objavio službeni izlazak Surveillance Station 8.0, rješenja za kontrolu koje donosi novu i efektivnu radnu površinu za korisnika, pametnu tehnologiju za istovremeni prijenos uživo i podešavanje koje pruža kvalitetnije iskustvo pri upravljanju.

RSS
First45678910111213Last