Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Dolaze DSM 7.0 i C2 proširenje za cloud

Synology je najavio skoro izdavanje DiskStation Manager-a (DSM) 7.0 i veliku ekspanziju Synology C2 platforme sa četiri nove usluge u cloudu. Fokusirajući se na poboljšanje sigurnosti, mogućnosti upravljanja sistemom i poboljšanje saradnje na zajedničkim dokumentima, DSM 7.0 je veliki korak naprijed za cijelu liniju proizvoda Synology NAS i SAN.

Dolaze DSM 7.0 i C2 proširenje za cloud

Synology je najavio skoro izdavanje DiskStation Manager-a (DSM) 7.0 i veliku ekspanziju Synology C2 platforme sa četiri nove usluge u cloudu. Fokusirajući se na poboljšanje sigurnosti, mogućnosti upravljanja sistemom i poboljšanje saradnje na zajedničkim dokumentima, DSM 7.0 je veliki korak naprijed za cijelu liniju proizvoda Synology NAS i SAN.

Nadovezujući se na uspjeh C2 usluga skladištenja podataka, Synology uvodi i hibridne proizvode samo u cloudu, uključujući novi menadžer lozinki, direktorij, sigurnosne kopije u cloudu i rješenja za siguran prijenos datoteka. Synology ulaže velika sredstva u proširenje dostupnosti svoje platforme u cloudu tako što započinje rad na otvaranju nove lokacije data centra koja će omogućiti proširenje usluge na azijsko-pacifičku regiju.

“Uz eksponencijalnu stopu rasta, velike količine nestrukturiranih podataka se konstantno stvaraju”, rekao je Philip Wong, izvršni direktor i osnivač Synology-a. „Tradicionalna centralizirana rješenja za pohranu podataka više ne mogu pratiti sve veće zahtjeve za propusnim opsegom i kapacitetom. Edge cloud proizvodi, kao što je Synology linija za upravljanje pohranom, među najbrže rastućim rješenjima na tržištu jer na jedinstven način odgovaraju na izazove sa kojima se suočavaju moderna preduzeća.”

Više od osam miliona Synology1 rješenja za upravljanje podacima koje pokreće DSM operativni sistem aktivno je širom svijeta u bilo kojem trenutku. Kao najveći svjetski operativni sistem za NAS servere, DSM jedinstveno kombinuje interoperabilnost skladištenja, sigurnosne kopije podataka i mogućnosti zaštite, te robusna rješenja za sinhronizaciju i saradnju. I to u sve disperziranijem radnom okruženju i izvorima podataka. Synology-ova dodatna rješenja, kao što su Synology Drive, Active Backup paket i drugi, mogu se pohvaliti više od šest miliona preuzimanja mjesečno.

Kao sljedeći korak za platformu, DSM 7.0 će biti objavljen 29. juna. Uz novo ažuriranje, lansiranje uključuje potpuno nove hibridne usluge u cloudu kao što je Active Insight, sveobuhvatno rješenje za praćenje i dijagnostiku uređaja, Hybrid Share, koje kombinira fleksibilnost i mogućnosti za sinhronizaciju C2 podatkovnih centara s lokalnim rješenjima i C2 Identity, hibridni cloud direktorij kao usluga za pojednostavljenje upravljanja domenom između različitih platformi. Zajedno sa poboljšanjima platforme kao što je podrška za do 1PB skladišta za izuzetno velika radna opterećenja, DSM 7.0 također uvodi sigurnosna poboljšanja u obliku Secure SignIn. Ovaj potpuno novi sistem autentifikacije omogućava jednostavnu identifikaciju u dva faktora.

Nova rješenja i data centar C2

Odmah nakon lansiranja, C2 Password, C2 Transfer i C2 Backup će biti dostupni kao samostalna rješenja koja zadovoljavaju moderne potrebe zaštite lozinkom, osjetljivog dijeljenja datoteka i sigurnosnog kopiranja bilo koje lokalne lokacije za pohranu, kao i uobičajenih SaaS usluga u cloudu.

“Četiri godine implementacije i rada naše usluge u cloudu omogućile su nam da kombiniramo našu stručnost u upravljanju podacima s novim tehnologijama, što je rezultiralo inovativnim oblicima optimizacije koji nam pružaju pouzdano, ali izuzetno isplativo rješenje”, rekao je Wong. “Sada tražimo način da se brzo proširimo na dodatne lokacije gdje ćemo se obratiti novim potencijalnim kupcima.”

Novi data centar je već u izgradnji na Tajvanu, koji se nalazi u sredini svih ključnih tržišta u azijsko-pacifičkoj regiji. Proširenje im omogućava da približe cijeli C2 portfolio korisnicima, smanjujući kašnjenje i poboljšavajući iskustvo krajnjeg korisnika na način sličan onome što Synology NAS i SAN rješenja pružaju naprednim korisnicima.

“DSM 7.0 i nova ekstenzija C2 predstavljaju novi pristup Synologya upravljanju podacima,” rekao je Wong. „Nastavićemo da pomijeramo granice čvršćim povezivanjem i zajedno predstavljamo najbolje u lokalnoj i cloud arhitekturi.”

  1. Izvor: metrika prodaje Synology na svim tržištima.

2. Odabrani proizvodi iz serija Plus, Value i J. Očekuje se da će uređaji serija XS, SA i FS biti ažurirani u posljednjem kvartalu 2021. godine.

3. Nove C2 usluge će se postepeno uvoditi od 13. jula nadalje.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

20.03.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.

Pročitajte cijeli članak
13.03.2023

Synology je predstavio RS2423+/RS2423RP+

RackStation RS2423+ i RS2423RP+ su najnovije nadogradnje iz Synology serije NAS za montažu u rack i nose oznaku Plus. Uređaji visine 2U i 12 RS2423(RP)+ slotova su idealna rješenja za upravljanje podacima i backup za mala i srednja preduzeća i filijale.

Pročitajte cijeli članak
24.02.2023

Synology je predstavio DiskStation DS223

DS223 NAS server sa dva ležišta je najnoviji dodatak liniji servera za pohranu podataka početnog nivoa za kućne korisnike i mala preduzeća.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.