Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Kyocera je dobila nagradu BLI Keypoint Intelligence za A3 liniju godine

Kyocera je dobila 12 nagrada Buyers Lab (BLI) 2024 Keypoint Intelligence Awards, uključujući nagradu za A3 liniju godine za 2024. i nagradu BLI za 2024-26. za najkonzistentniji A3 MFP brend.
Kyocera_TASKalfa_7054ci

Kyocera Document Solutions Europe, jedan od svjetskih lidera u rješenjima za upravljanje dokumentima, dobio je 12 nagrada Buyers Lab (BLI) 2024 Keypoint Intelligence Awards, uključujući nagradu A3 Line Award 2024 i nagradu BLI 2024-26 za najkonzistentniji MFP brend A3 uređaja. Ova priznanja naglašavaju stalnu posvećenost kompanije da ponudi pouzdane, visokokvalitetne i inovativne proizvode koji omogućavaju klijentima da efikasno rade sa dokumentima.

Nagrada A3 Line of the Year 2024 od strane Keypoint Intelligence, vodeće kompanije za istraživanje tržišta, dodijeljena je nakon temeljnog testiranja cijele Kyocera A3 linije uređaja. Uređaji su pokazali odlične performanse tokom testiranja, ali stručnjaci Keypoint Intelligence-a su insistirali na konstantno visokoj pouzdanosti, jednostavnosti upotrebe i kvalitetu štampe.

Istraživači iz BLI Keypoint Intelligence su posebno ukazali na karakteristiku Kyocerinih A3 mašina koje ponovo koriste prazne crne toner kertridže kao kontejnere za otpadni toner.

Ova nagrada demonstrira Kyocerin široki portfolio A3 proizvoda koji mogu zadovoljiti i nadmašiti zahtjeve hibridnih radnih okruženja. „Čast nam je što smo primili ovo prestižno priznanje za našu A3 liniju uređaja,“ kaže Takuya Marubayashi, predsjednik Kyocera Document Solutions Europe. „U Kyoceri se ponosimo što smo pravi inovatori. Razvijamo vrhunsku tehnologiju kako bismo zadovoljili potrebe naših korisnika. Najnovije priznanje inspiriše nas da ciljamo još više.”

Kyocera je također dobila nagradu za najkonzistentniji A3 MFP brend za 2024-2026. Ova nagrada uzima u obzir rezultate analize konzistencije boja u proteklih pet godina. Rezultati su pokazali da su Kyocera uređaji pouzdani i izdržavaju test vremena, a njihov kvalitet boja ostaje nepromijenjen tokom cijelog životnog ciklusa. To znači da su naši kupci odlučili investirati u uređaj koji će raditi na konstantno visokom nivou u godinama koje dolaze.

Osim toga, Keypoint Intelligence je također nagradio Kyoceru Pick Awards 2024 za sljedećih 10 uređaja: TASKalfa 4054ci, TASKalfa 5054ci, TASKalfa 6054ci, TASKalfa 7054ci, TASKalfa MZTASKalfa MZTASKalfa 4054ci, TASKalfa 4054ci, TASKalfa 7054ci SKalfa 5004i, TASKalfa 6004i, TASKalfa alpha 7004i.

U savremenom poslovnom okruženju kompanije moraju biti u mogućnosti da obavljaju svakodnevne operacije bez obzira na faktore koji mogu negativno uticati na tok posla. Stoga zahtijevaju pouzdanost svojih uređaja za štampanje, kao i brzo vrijeme štampe, kvalitetnu završnu obradu i mogućnost štampanja u više formata. Ovo je jedini način na koji kompanije mogu ostati ispred konkurencije i ispoštovati kratke rokove u današnjem brzom i intenzivnom poslovnom svijetu. Kyocera štampači nude sve ovo i više, što je istaknuto nagradama Keypoint Intelligence.

Kyocera uređaji su jednostavni za upotrebu, jednostavni za održavanje i zadovoljavaju sve veće potrebe korisnika. Zasnovani su tako da smanje vrijeme zastoja i povećaju produktivnost, nižu potrošnju energije i optimiziraju radni tok. Dizajnirani su da smanje zastoje i povećaju produktivnost, nižu potrošnju energije i optimiziraju radni tok. Ovi faktori su važniji nego ikad kako cijene energije rastu, a istovremeno raste pritisak za održivi pristup i zaštitu okoliša. Posvećenost ispunjavanju stalno promjenljivih potreba Kyocerinih kupaca doprinijela je ovogodišnjoj dodjeli nagrada Pick Awards.

Osnivač Kyocere, dr. Kazuo Inamori je jednom rekao: “Oni koji ciljaju visoko će postići veliki uspjeh.” Ovogodišnje BLI nagrade su još jedan dokaz trajnog uticaja ovih riječi, koje nastavljaju da služe kao vodič za Kyocerin menadžment i usmjeravaju njegov pristup kreiranju novih, inovativnih rješenja za svoje korisnike.

Da biste saznali više o Kyoceri, posjetite https://www.xenon-forte.si/kyocera/.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

12.03.2024

Kyocera uvodi u modnu industriju štampanje tekstila gotovo bez vode

Tkanina, štampana održivim FOREARTH inkjet štampačem za tekstil, proizvod je modne marke ANREALAGE. Predstavljen je na Paris Fashion Weeku jesen/zima 2024-2025.

Pročitajte cijeli članak
06.03.2024

Kyocera je dobila nagradu BLI Keypoint Intelligence za A3 liniju godine

Kyocera je dobila 12 nagrada Buyers Lab (BLI) 2024 Keypoint Intelligence Awards, uključujući nagradu za A3 liniju godine za 2024. i nagradu BLI za 2024-26. za najkonzistentniji A3 MFP brend.

Pročitajte cijeli članak
05.03.2024

Kyocera će predstaviti novi inkjet produkcijski štampač na Drupi 2024.

Drupa 2024, koja će se održati od 28 maja do 7. juna 2024. godine u Dizeldorfu, Njemačka, biće nezaobilazni događaj u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu, gde će mnogi igrači u industriji moći da predstave i otkriju svoje štamparske mašine. Jedan od vrhunaca svakako će se desiti u hali 8a/C20, gde će Kyocera po prvi put na evropskom tlu predstaviti potpuno novi inkjet uređaj TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.