Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, gdje je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već afirmisani uređaj TASKalfa Pro 15000c, novi TASKalfa Pro 55000c je predstavljen po prvi put u Europi. Osim toga, ponudili su pogled u budućnost s FOREARTH tekstilnim štampačem i Belharra Kyocera Nixka inkjet foto štampačem.

„Na osnovu Kyocerinih opsežnih mogućnosti, nastavljamo stvarati novu vrijednost kako bismo zadovoljili izazove naših kupaca i društva“, objasnio je Hironori Ando, ​​predsjednik Kyocera Document Solutions Inc. „Vjerujem da je ovo misija naše kompanije, korištenje naših organizacijskih kapaciteta u istraživanju i razvoju i proizvodima za stvaranje održive budućnosti.“

Kyocera se prvi put predstavlja na Drupi, nadovezujući se na uspjeh svojih prvih uređaja i proizvodnju OEM glava za štampanje. Kako se Ando prisjetio, putovanje je počelo prije skoro dvije decenije: „2005. godine započeli smo studiju izvodljivosti inkjet štampača, 2011. počeli smo planirati proizvod, a 2016. smo završili prvi prototip. 2019. lansirali smo TASKalfa Pro 15000c i dalje investirao u razvoj injektora visokih performansi, monohromatskih modela i saradnju s trećim stranama.”

Kyocera izložbeni prostor nalazi se u hali 8a, štandu C20 na drupi 2024, gdje su izložena dva uređaja – TASKalfa Pro 15000c i novi TASKalfa Pro 55000c. “TASKalfa Pro 15000c značajno smanjuje potrošnju tinte uz Kyocerinu tehnologiju inkjet glava. Dobio je pozitivne kritike od zadovoljnih kupaca, a u posljednjih pet godina prodano je više od 600 jedinica širom svijeta, uključujući 200 jedinica u EMEA regiji”, objasnili su Takuya Marubayashi, predsjednik Kyocera Document Solutions Europe Management B.V.

drupa je posebno važna za lansiranje TASKalfa Pro 55000c, koji je ovdje predstavljen po prvi put na europskom tlu. „Naša želja da zadovoljimo potrebe naših kupaca dovela nas je do toga da danas predstavimo naš najnoviji uređaj, TASKalfa Pro 55000c, koji je dizajniran za štampanje na premazanim medijima“, nastavio je Ando. “TASKalfa Pro 55000c zadovoljava rastuću potražnju za digitalizacijom na tržištu štampe. Omogućava štampanje na širokom spektru medija, posebno ofset premazanih medija, pružajući novi izbor u grafičkom prostoru,” dodao je Marubayashi. “Njegova dužina manja od 8,5 metara znači da je to najkompaktniji dizajn u svom segmentu. To je jedina mašina u svom segmentu bez zahtjeva za prethodnom obradom, što pruža ogromnu prednost u ukupnim troškovima vlasništva.”

Kyocera je predstavila štampač TASKalfa Pro 55000c u okviru konferencije za novinare, a specijalista za produkcijsko štampanje Deon Wepener je objasnio da je jedna od ključnih karakteristika uređaja njegova jedinstvena tehnologija sušenja. List papira se izlaže toplini 1,2 sekunde, pružajući maksimalnu gustoću uz ograničeno izlaganje toplini, omogućavajući pigmentu da se brzo osuši.

Sajam drupa 2024 (https://www.drupa.com/) biće otvoren do petka, 7. juna. U hali 8a na izložbenom prostoru C20, stručnjaci iz Kyocere su dostupni kako bi predstavili svoju viziju budućnosti komercijalne inkjet štampe.

Više informacija o Kyoceri >>

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet štampač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. juna, jedan je od najvažnijih događaja u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu. Posjetioci zainteresovani za razvoj industrije posjetit će i halu 8a/C20, gdje će se u Kyocerinom izložbenom prostoru upoznati s prednostima vodenog mlaznog štampanja.

Pročitajte cijeli članak
20.05.2024

Novi sistem proizvodnje solarne energije omogućit će smanjenje emisije CO2 za 4.210 tona godišnje

Očekuje se da će instalacija sistema za proizvodnju solarne energije smanjiti emisiju CO2 za 4.210 tona godišnje (što odgovara sadnji 300.694 stabala). Osim toga, ovaj obnovljivi izvor energije pokrivat će približno 41% električne energije koju potroši Kyocerina fabrika u Vijetnamu.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.