Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology Inc. je najavio Synology C2 Virtual User Event, koji će se premijerno prikazati 14. jula 2022.

Prvi godišnji događaj za korisnike u cloudu Synology C2 "Synology Cloud Engage 2022" će prikazati ključne karakteristike i rješenja Synology C2 koja pokrivaju zaštitu ličnih podataka, zaštitu povezanih uređaja i usluga i infrastrukturu podataka.
Synology C2 event

Prvi godišnji događaj za korisnike u cloudu Synology C2 “Synology Cloud Engage 2022” će prikazati ključne karakteristike i rješenja Synology C2 koja pokrivaju zaštitu ličnih podataka, zaštitu povezanih uređaja i usluga i infrastrukturu podataka.

Zaštita ličnih podataka

Povećanje interkonekcije znači da će u svakom domaćinstvu biti sve više uređaja i priključaka. Kao rezultat toga, generirat ćemo više podataka i pristupati sve većem broju web stranica i aplikacija, štiteći naše brojne uređaje i čvorove. Stoga bi svako domaćinstvo trebalo da obezbijedi zaštitu ličnih podataka pomoću menadžera lozinki i ličnih backup rješenja.

Na događaju, pojedinci će naučiti kako koristiti C2 lozinku za zaštitu svojih podataka za prijavu i druge osjetljive informacije, kako uspostaviti snažnu praksu upravljanja povjeriocima i uživati ​​u besprijekornom online iskustvu. S druge strane, publika će također naučiti suštinu C2 Backup-a za pojedince, koji ih uči kako napraviti sigurnosnu kopiju svojih uređaja i cloud servisa i izvršiti kompletan oporavak uređaja ili pojedinačnih datoteka putem intuitivnog C2 Backup portala.

Zaštita uređaja i usluga

Moderno radno okruženje često ima problema s upravljanjem povjeriocima za zaposlenike zbog nedostatka podrške za više vrsta uređaja i različitih usluga u cloudu od naslijeđenih usluga direktorija. C2 Identity osigurava da se korisnicima Windows ili Mac uređaja i jedinstvenom prijavom (SSO) Microsoft 365, Google Workspace i drugim SaaS aplikacijama može centralno upravljati u cijeloj organizaciji.

Osim upravljanja povjeriocima, gubitak podataka u organizacijama se često pripisuje ljudskoj grešci, kvaru hardvera ili zlonamjernom napadu. Zato C2 Backup for Business može pomoći organizacijama da centraliziraju sigurnosnu kopiju Windows PC-a i servera, Mac uređaja i Microsoft 365 Exchange i OneDrive pošte dok izvode kompletan sistem (goli metal) ili oporavak na nivou datoteke.

Osim toga, C2 Transfer šifriranje podataka od izvora do kraja i autentifikacija korisnika omogućavaju sigurniji prijenos datoteka i dokumenata izvana. Funkcije zaštite sadržaja C2 Transfer omogućavaju organizaciji da zaštiti otpremljeni sadržaj linkovima koji imaju datume isteka, ograničenja preuzimanja i vodene žigove.

Infrastruktura za pohranjivanje

Kako poslovni podaci nastavljaju eksponencijalno da rastu, C2 Storage Hybrid Share i C2 Object Storage mogu pomoći kompanijama da poboljšaju svoju IT infrastrukturu za skladištenje poslovnih podataka.

Za kompanije koje koriste Synology NAS u više ogranaka za sinhronizaciju datoteka između kancelarija, Hybrid Share rješenje povezuje Synology C2 cloud sa lokalnim NAS serverom kako bi osigurao hibridnu infrastrukturu za sinhronizaciju i dijeljenje datoteka preduzeća koja je efikasna i laka za upravljanje IT administratorima.

Nasuprot tome, za organizacije koje imaju IT resurse za razvoj arhivskih, sigurnosnih ili servisnih rješenja ili žele uspostaviti pozadinski sistem za pohranu podataka za eksterno generisane podatke iz proizvodnje, IoT uređaja ili aplikacija, C2 Object Storage nudi jednostavno i skalabilno rješenje koje je kompatibilno s Amazon S3 API-jem i košta znatno manje od sličnih alternativa na tržištu.

Cloud i sigurnost

Synology C2 šifriranje na strani servera i klijenta putem privatnih ključeva koje generira korisnik osigurava da će podaci korisnika biti zaštićeni od neovlaštenog pristupa. Synology također prati vodeće procese u industriji kako bi dizajnirao očekivanu postojanost podataka “jedanaest devetki” (99,999999999%) kako bi pomogla korisnicima da izbjegnu gubitak podataka i neočekivano oštećenje podataka. Osim toga, sa podatkovnim centrima uspostavljenim u SAD-u, Njemačkoj i Tajvanu, korisnici mogu pohranjivati ​​svoje podatke isključivo u podatkovni centar po svom izboru kako bi ispunili zahtjeve za usklađenost sa sigurnosnim standardima u regiji.

Kako učestvovati?

Događaj Synology Cloud Engage 2022 će se premijerno prikazati 14. jula. Nudi nekoliko seminara na različitim jezicima namijenjenih publici širom svijeta, na kojima će se pobliže upoznati sa karakteristikama i uslugama platforme. Provjerite više detalja o raznim seminarima i prijavite se na https://sy.to/jpqqb.

Kontakt za predstavnike medija.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

07.05.2024

Synology rješenje za praćenje omogućava prepoznavanje registarskih tablica

Synology Surveillance Station sada podržava automatsko prepoznavanje registarskih tablica (ALPR). Usluga je omogućena u saradnji sa Plate Recognizer™. Partnerstvo pruža dodatne mogućnosti koje svi korisnici Synology NAS servera i mrežnih video rekordera mogu besplatno iskoristiti.

Pročitajte cijeli članak
30.10.2023

Synology je pokrenuo redizajniranu web stranicu za evaluaciju performansi

Redizajnirana web stranica statistike učinka donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i redizajniran interfejs. Omogućava korisnicima da brzo identifikuju, uporede i pronađu prava Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je uveo nove napredne funkcije u Active Insight rješenje

Synology je nadogradio Active Insight, platformu za praćenje zasnovanu na Cloudu. Usmjereno na dobavljače upravljanih sistema i velike poslovne korisnike, ažuriranje donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne sistemske metrike, kao i napredne funkcije praćenja i zaštite.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.